mj18 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Witam. Potrzebuje programu który rozdzielał by łącze pomiedzy dwa komputery. chodzi mi o to że jak na jednym było by coś ściagane to sciagało by np. połową prędkości. Posiadam neo 512 dwa kompy z windowsami XP połączonymi kartami sieciowymi. Thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 musisz sobie zrobić routing. nie idź na łatwiznę i poszukaj trochę. zajrzyj do faq czy coś ja nie to :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 wiem że jest do tego jakiś program ale niepamietam nazwy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 np: www.bandwidthmonitorpro.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djminner Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Netlimiter chyba tez pasuje :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...