Skocz do zawartości
azbest

Pny Fx 5900xt - Problem Z Płynnością

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ... poraz pierwszy na forum

Kupiłem niedawno kartę PNY GeForce FX5900XT mam taki problem. Niby wszystko działa ok, ale grając np. w NFS-MW gra chodzi zupełnie płynnie przez jakieś 2 minuty (1024, AA-full, Anizo-full, prawie wszystkie detale na full) i po tym czasie zaczyna od czasu do czasu się "haczyć" ... w miarę grania to haczenie narasta - tak jakby gubiło klatki. sprawdzałem na sterownikach 77.77, 78.01, jakiś starych omegach, i na najnowszych serownikach ze strony NV. Jakieś sugestie, pomysły?

może to być wina zasilacza? - mam Feel300W, ale odłączyłem wszystko co niepotrzebne do czasu kiedy nie kupie jakiegoś dobrego.

Pomocy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako ze jestes nowy pomoge :-| Ale pamietaj ze zanim zalozysz temat w pierwszej kolejnosci szukaj ,jak nie znajdziesz to pytasz ale nie poprzez zakladanie tematu tylko pisanie w tematach potomnych... Masz tematy o tej karcie o grze rowniez jest dynamicznie rozwijajacy sie watek wiec tam zapytaj...

Po tych slowach wstepu cos na temat :D Zasilka to bardzo slaba i moze juz nie wyrabiac (chociaz nie podales konfigu...) ,a co do tych ciec to przejzyj watek o grze tam ludzie bardzo narzekaja ze im gra tnie :? pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako ze jestes nowy pomoge :-| Ale pamietaj ze zanim zalozysz temat w pierwszej kolejnosci szukaj ,jak nie znajdziesz to pytasz ale nie poprzez zakladanie tematu tylko pisanie w tematach potomnych... Masz tematy o tej karcie o grze rowniez jest dynamicznie rozwijajacy sie watek wiec tam zapytaj...

Po tych slowach wstepu cos na temat :D Zasilka to bardzo slaba i moze juz nie wyrabiac (chociaz nie podales konfigu...) ,a co do tych ciec to przejzyj watek o grze tam ludzie bardzo narzekaja ze im gra tnie :? pozdrawiam

dzięki wielkie ... jeszcze się nie odnalazłem na tym forum - odpowiedzi już szukałem .. ale nic nie znalazłem interesującego

mój config:

AthlonXP3200+, 1GB DDR400, i ten nieszczęsny GeForce :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=165223&st=0 temat o grze odpowiedz na pyanie co do ciec przewija sie przez caly watek :-|

Ale moja rada jest taka abys polukal zasilke ,pomierz napiecia ,pozycz od kolegi jakis markowy zasilacz jednym slowem kombinuj :wink: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi