dyonizoss Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 hejka. ciagle mam ten sam problem z zainstalowaniem wina xp na laptopa na dysk sata. wiem, ze prawdopodobnie musze stworzyć swojego windowsa, który bedzie zawierał sterowniki do sata , jednak nie wiem jak to zrobic?? czy wystarczy ze tylko powgrywam brakujące pliki, foldery z oryginalnego(norweskiego wina?? jhak ktos wie jak rozwiązac problem bardzo prosze o odp, z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itheon Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) Możesz posłużyć sie programem nLite. On przygotowywuje własną wersie windowsa m.in. może ona zawierać dodatkowo stery do saty. A tu masz link : http://www.nliteos.com/download.html Edytowane 1 Grudnia 2005 przez Itheon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyonizoss Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 a uzywałes tego programu? o co chodzi z tymi sesjami i gdzie on robi to iso?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 niewiem w czym masz problem.program jest łątwy w obsłudze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ustaw sobie język polski i czytaj komunikaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 a uzywałes tego programu? o co chodzi z tymi sesjami i gdzie on robi to iso?? ISO o obraz płyty w postaci pliku gotowy do nagrania na płytę CD sesja to zbiór zmian w systemie jakie przeprowadziłeś przy użyciu nLite, jak byś chciał kiedyś zrobić jeszcze raz płytkę albo coś poprawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Można też zrobic swojego windowsa za pomocą BartPE tylko że robi ci płyte bootowalną i nie instalujesz go może ci posłużyć jako płyta awaryjna a ja więc wole nLite bo duużo jest funkcji i można np IE wywalić, wpisać Key dobra kończe bo nie będe tu recenzji tera robił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 MaryGave a wiesz ze IE musi zostać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Wiem że musi ale jak ktoś chce po eXPerymentować to może spróbować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 MaryGave a wiesz ze IE musi zostać??Można wywalić IE. Tylko należałoby zostawić 'core files'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Można wywalić IE. Tylko należałoby zostawić 'core files'.problem w tym ze IE to jest właśnie to 'core files' bo program uważany za IE to jedynie plik który daje aktywny proces i uruchamia procedury zwarte w plikach DLL które składaj się na 'core files' wiec IE to jest w zasadzie zbiór bibliotek a program IEXPLORE.EXE to ramka wypełniana tym co te .dll wygeneruja trochę to na gmatwałem ale chyba jasne jest ze usuwanie tego IEXPLORE.EXE nie ma sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...