st_szer Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Witam Jestem lakiem, nie znam sie nic na temat sprzętu, ale chce zacząc przygode ze znajomościa sprzętu, chciałbym sie dowiedzieć o pamięci RAM wszystko co jest możliwe jakie parametry sa wazne w samej pamięci jak i z innymi podzespołami, Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st_szer Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 czy ktos z was moze mi pomoc przedtawić mi pamieć RAM, bardzo bym prosił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zaraz się procenty za lenistwo posypią jak nic.... A na google masz bana, czy jak? Na początek poczytaj sobie dział Podstawowe Zagadnienia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...