RoY61 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) Witam. Mam duzy problem z wyborem plyty na ten socket.. Szukalem juz wszedzie ale nie znalazlem zadnej konkretnej odpowiedzi ani informacji..przekopalem juz cale forum..chyba ze cos przeoczylem:> Chcialbym zeby plytka kolejnosc nie przypadkowa: 1 cena niska:> najlepiej do 350zl:) 2 byla stabilna.. 3 miala dobre oc. 4 nie musi miec bajerow typu sata2 itp chociaz nie pogardze:) 5 bedzie na niej chyba athlon 3000 venice bo sempron za bardzo zdrozal :/ 6z pcie najlepiej :) myslalem nad asrockiem dual sata2 ale wystraszylem sie niskich napiec..a nie zamierzam kupowac drogich pamieci.. i jeszcze nad dfi infinity.. od razu mowie ze nie stac mnie na LanParty:) bede wdzieczny za pomoc :) Edytowane 1 Grudnia 2005 przez RoY61 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 A plyta z portem AGP czy PCI-E ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 weź gigabyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoY61 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) najlepiej pci-e A jaki ten gigabyte konkretnie? Edytowane 1 Grudnia 2005 przez RoY61 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 najlepiej pci-e A jaki ten gigabyte konkretnie? Gigabyte Ga-k8nf-9 Nf4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 A nie lepiej sobie pokrecić, na gigabyte nie pokrecisz................ Do OC polecam http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=s...arch=1&cmd=show Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoY61 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Hej Twoj link sie nie wyswietla ale doszlem ze to jakis epox napisz szczegolowiej jaka to plytka :) pozdrawiam juz mi zostaly takie do wyboru asrock dual sata2 --> 230zl :) napiecia na ram :/ --> drogo wyjda mnie pamieci asus a8n-e --> 360zl niewiem czy sie dobrze kreci..jeni tak drudzy ze nie :/ uroki forum :) Msi K8N Neo4-F --> 335zł tez rozne opinie ale firma dobra.. Dfi infinity nf4 --> 365zl firma..ale o tej plycie najmniej wiadomo..ponoc dobra tylko ze najdrozsza.. jest jakis konkurencyjny epox w tych cenach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 (edytowane) Epox ten co ja mam - bdb idelanie sie na nim kreci i jest najwazniejsze BEZAWARYJNY EDIT: Epox na pewno będzie lepszy od asusa asrocka i msi, co do dfi to nie wiem ale dfi infitniy to nie to samo co lan party juz, ja polecam epoxa, ale dfi infinity tez moze byc fajne Edytowane 2 Grudnia 2005 przez tanx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoY61 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 o tym epoxie tez bardzo niewiele jest na forum w zasadzie nic albo zle szukalem..jakbys mogl cos napisac o nim..jakie napiecia itp czy to jest ten sam co 9npa3j? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...