adi_em Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Witam! Chciałem sobie kupić Audigy 2 ZS BOX do moich X-530. Już prawie skołowałem całą potrzebną sume a tu patrze że jej już w sklepach nie ma. Ani w normalnych ani w komputroniku, nawet na stronie creative'a. O co chodzi????????? Nigdzie nie ma a ni A2 ZS ani A2 zwykłego. Tylko jakieś A2 SE, które kosztuje sto pare złotych. Co się dzieje?!?!?!?!??! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 kup na allegro jak nigdzie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ale ja nie chce uzywanej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 http://jes.com.pl/index_lista_o.php?katego...oducent=&id=277 co prawda nie wersja box tylko bulk ale jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Nie ma. U dystrybutorów też nie! :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 http://www.capslock.pl/produkty/karta_muz....digy_4_oem/7204 audigy 4 oem 213zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Naprawde nikt nie wie co się dzieje z A2 ZS?? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Naprawde nikt nie wie co się dzieje z A2 ZS?? :cry: http://znak.pl/index.php?cid=163&scid=165&...kmCreAud2ZS+BOX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Naprawde nikt nie wie co się dzieje z A2 ZS?? :cry: Taka polityka marketingowa creative'a... To najprostsza metoda skutecznego wciskania ludziom x-fi za dodatkowe 200pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Tez mi to to głowy przychodziło. A nie wiecie czy jeszcze normalnie wróci do sklepów. Pewnie teraz jeszcze może gdzieś był znalazł, ale jeszcze nie mam całej sumy potrzebnej na nią. Nie wiem co robić. Czy kupić jakąś tańszą, prostszą i za reszte kasy Call of Duty 2 i NFS WM :wink: czy czekać... Jakby ktoś coś wiedział to prosze o informacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Już nie wruci do sklepów Czemu nie chcesz karty z 2reki ?? To by dylo bdb rozwiązanie dla ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 2 ki znikaja po wypuscili syf audigy 2 SE i musza to wcisnac ciemnocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Ale czemu znikają, przecież to baardzo dobre karty. A dużo gorsze typu Live! i inne starsze jeszcze trzymają. To jest dla mnie nie zrozumiałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exeqtor Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Ale czemu znikają, przecież to baardzo dobre karty. A dużo gorsze typu Live! i inne starsze jeszcze trzymają. To jest dla mnie nie zrozumiałe. znikają bo zaprzestali produkcji i są wyprzedawane zapasy z magazynów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 :mur: nie wiecie czy zaczną ją produkować jeszcze? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Wez kup na allegro, sa tam przecież też nowe... Normalne, ze juz nie bedą produkowane - to się nazywa postęp ;) , a raczej marketing ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 :mur: nie wiecie czy zaczną ją produkować jeszcze? :cry: Oczyicie, że nie. Albo zdecydujesz się na Audigy 2 z allegro, albo dołożysz kasy na - jakby nie było - sporo lepszego X-Fi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Wez kup na allegro, sa tam przecież też nowe... Normalne, ze juz nie bedą produkowane - to się nazywa postęp ;) , a raczej marketing ;)A jeszcze starsze produkują! Złodzieje!!! Oczyicie, że nie. Albo zdecydujesz się na Audigy 2 z allegro, albo dołożysz kasy na - jakby nie było - sporo lepszego X-Fi. Hehe, najprostszy model 500zł :rolleyes: Jest on dużo gorzszy wyższych? I jak oprócz grania nadaje się fo filmów itd...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Oczyicie, że nie. Albo zdecydujesz się na Audigy 2 z allegro, albo dołożysz kasy na - jakby nie było - sporo lepszego X-Fi. Przeszukaj dokładnie topic o x-fi Tam gdzies jest link do innego forum gdzie ostro pojechali ta karte Krótko mówiąc: nic nowego za 200zł więcej !! jeszcze trzeba jakies głupie profile zmieniac nie wspominajac juz o zapchanym PCI :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Niestety topic o X-Fi padl ofiara awarii dysku i wspomnianego linka juz w nim nie ma :( Ale generalny wydzwiek tamtej wypowiedzi byl taki, ze Creative zrobilo krok wstecz za niemala kase. Edytowane 6 Grudnia 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 A ja sie dokopałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Dzieki za linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 A która karta jest lepsza: A2 ZS czy A4 ? Znalazłem na allegro Audigy4 za 300 zł więc mniej niż Audigy2 ZS. Co radzicie? Czym się te karty różnią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metalhed Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam! Chciałem sobie kupić Audigy 2 ZS BOX do moich X-530. Już prawie skołowałem całą potrzebną sume a tu patrze że jej już w sklepach nie ma. Ani w normalnych ani w komputroniku, nawet na stronie creative'a. O co chodzi????????? Nigdzie nie ma a ni A2 ZS ani A2 zwykłego. Tylko jakieś A2 SE, które kosztuje sto pare złotych. Co się dzieje?!?!?!?!??! To ja Ci sprzedam SB Audigy 2 ZS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ja bym bral ZS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 powiedzcie mi tak szybko, jeśli ktoś wie, czym się różni wersja oznaczona SB0240 od Value (która ma chyba kod SB0200)?? Kiedyś gdzieś trafiłem w sieci na wymienione różnice, ale teraz nie mogę znaleźć, a właśnie siedzę przed zakupami i zastanawiam się, czy warto dopłacać do tego: http://allegro.pl/show_item.php?item=75974804 jak mogę dostać to: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=SB+AUDIGY2+VALUE+OEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 jak mogę dostać to: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=SB+AUDIGY2+VALUE+OEM Przeciez to jest kastrat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Nigdzie nie ma a ni A2 ZS ani A2 zwykłego. Tylko jakieś A2 SE, które kosztuje sto pare złotych. Co się dzieje?!?!?!?!??! SB AUDIGY 2 ZS Platinium BOX - 655,49 PLN <- z tego co widze jeszcze sa dostepne chociaz cena jest duzoa i jest juz bardzo blisko do X-Fi Platinium BOX - 700,49 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 2 ZS Platinum jest dostepne. Ale cena... Na tamtą byłem zdecydowany, super karta, niska cena. za 700zł to juz faktycznie X-fi mozna kupic. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 to gdzieś jeszcze SB Audigy NIevaluateue można kupić?? taka normalna wersje za rozsądne pieniądze?? czy juz wszystko poszło ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...