DAMYAN Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) Siemka! Szukałem w tematach i nie znalazłem niczego co by mnie interesowało dlatego żałożyłem nowy :P A więc mam około 140zł oszczędności, jeśli się sprężę to do 180zł dojdę :) Mam takie pytanie. Chciałbym sobie kupić nagrywarke DVD ale nie interesowałem się tym sprzętem i nie znam się za bardzo. Jeśli możecie to polećcie mi jakąś dobrą nagrywarke ale z tych tańszych, do 170zł tak. Może jakieś linki do tego sprzętu by ktoś dał aby zobaczyć sobie właściwości itp. Proszę o pomoc głównie ludzi którzy mają takie nagrywarki (tanie) o wyrażenie opini na ich temat. Edytowane 1 Grudnia 2005 przez DAMYAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMYAN Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Spoko, znaleść tanie to umiem ale nie wiem za bardzo czy są dobre :P Może jeszcze ktoś się wypowie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ten LG jest dobry, polecam też Benq 1640 - tania i dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 ja mam tego lg 4167 i jest okey... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Akurat nagrywarki LG sa jednymi z lepszych na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...