WaWrzOL Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Chcialbym wyciganac z pakow model broni z Call of Duty. Niestety nie widze tam zadnych znanych mi plikow graficznych (grafikiem nie jestem). Tymbardziej nie wiem jakbym mogl poskladac do kupy takie pliki aby daly mi pelen model ktorym moglbym dowolnie obracac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 1. W czym poobracać? 2. Czy to nie jest sprzeczne z licencją? :-P 3. W wielu grach formaty są zgodne z 3ds 4. Łatwiej i lepiej może być narysować od podstaw w Lightwave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Kurde troszeczke podszedlem do tematu od tylu :) Mianowicie chce wykonac "replikie" karabinu z Call of Duty. W pewnej firmie reklamowej maja ploter 3D i termiczne w steropianie wycinaja dowolne ksztalty. Niestety zapomnialem sie zapytac w jakiej postaci przyjmja pliki. Jednakze tak czy siak nalezy wyciagnac obiekt z gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) Google znalazły takie coś: http://www.actiontrip.com/files/tools/callofduty.phtml Nie wiem czy działa- nie sprawdzałem. UPD- jeszcze to: http://www.gamestar.pl/ftp/program.asp?sys=gry&id=1722 BTW- wpisz w googlach call of duty tools lub model viewer- coś znajdziesz. Edytowane 1 Grudnia 2005 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 dzieki mechl!n o to chodzilo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...