SpiderMAN Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 MEGA przerobka musicie to zobaczyc, mnie kopara opadla na biurko. Zaczalem sie slinic normalnie ;) http://mashie.glassbil.net/casemods/oenone01.htm Powala. Na zachete dam wam fotke do wgladu, a to jest mega nic jeszcze. Zajrzyjcie i ogladnijcie i napiszcie co sadzicie. Gosc sie napracowal i ma cholerny Talent :) Takich nam potrzeba w Polsce MODDERÓW!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 O qrfa..... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ja tesh taką kce :) - szkoda że to stacja Silicon Graphics O2 i nie można kupic obudowy luzem ;( - może zrobimy hurtowe zamówienie u SGI na obudowy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 fajne, wygląda jak odkurzacz :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 coooool :D chce miec taką 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 przeczytałem cały artylkuł i powiem jedno - ja pierdzielę ile roboty facet włożył w adaptacje tej obudowy. Ale efekt zwala z nóg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Qrde cala klawe zaslinilem :wink: Chce miec taka bude. Gosciu sie naprawde napracowal przy niej i jeszcze kupe kasy w nia wlozyl bo do zrobienia wnetrza uzyl KARBONU 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 fajne, wygląda jak odkurzacz :-)Dokładnie to samo sobie pomyślałem. Nie podoba mi się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 wypas, ale co to za mod, skoro przeladowal swojego kompa do obudowy od sg? wyglada jak sg i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 A widzieliście ten projekt ze 100 diodami - w czym on je zalał? Przydało by mi sie coś takiego tylko nie wiem skąd to <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Fajny mod ale żeby mnie jakoś specjalnie powalił to nie powiem.... Może dlatego że jestem po całym dniu ciężkiej pracy :)...... a może dlatego że to wygląda jak odkurzacz ?? Ale przyznaję że sporo pracy i kasy musiał gośiu w to włożyć Peace ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 A widzieliście ten projekt ze 100 diodami - w czym on je zalał? Przydało by mi sie coś takiego tylko nie wiem skąd to <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span>to jest zajebista sprawa. :P troche roboty, ale efekt... dla mnie super :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 je pierd.... ale koles jest niezly...nie mam pytan... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Mod jest super, ale ma jeden mankament. Kolo szybko sobie zajedzie twardego, bo on ma pracować w pionie co ponoć zwiększa zużycie o 30%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 MEGA przerobka musicie to zobaczyc, mnie kopara opadla na biurko. Zaczalem sie slinic normalnie ;) http://mashie.glassbil.net/casemods/oenone01.htm Powala. Nie rozumiem czym się zachwycacie. Ani to ciche, ani nie ma jakoś sensownie porozkładanych elementów, ani daje dobrych warunków do podkręcania. Ot świecący odkurzacz. Trzeba być niesamowitym snobem, żeby zmarnować tyle kasy i pracy na coś równie bezużytecznego 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Uuaaa :) Miodzik :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 kasy duzo wywalone ale wygląd ciekawy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 O, ale ta torba jest fajna :) http://mashie.glassbil.net/casemods/udat.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Qrde... kosmos ... :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenirzo Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 No takie sobie , ale fajnie wygląda ten cooler na procku :lol: : Heh autor już wygląda mniej fajnie :lol: :lol: :lol: : Ciekawie zamocował płyte główną :wink: , ale to sobie zobaczycie sami :P . Troche pracy przy tym było : Ale efekt nie najgorszy :) : Odkużamy : W sumie koleś robi to masowo : http://mashie.glassbil.net/casemods/index.htm :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 A widzieliście ten projekt ze 100 diodami - w czym on je zalał? Przydało by mi sie coś takiego tylko nie wiem skąd to <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span>On to zalal zywica. Popytaj sie w sklepach z takimi rzeczami o jakas przezroczysta zywice to napewno dostaniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Trzeba miec talent i pomysl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 fajne, wygląda jak odkurzacz :-)Dokładnie to samo sobie pomyślałem. Nie podoba mi się. I ja tez :) Naklad pracy olbrzymi, ale ja wole wezsze i wyzsze obudowy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Mod jest super, ale ma jeden mankament. Kolo szybko sobie zajedzie twardego, bo on ma pracować w pionie co ponoć zwiększa zużycie o 30%. to sobie kupi jeszczeleprzy nish mial, widac ze ma gostek kase. trzba mec fantazje......fantazje i pieniążki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Wszyscy, ktorzy napisali, ze im sie ten MOD nie podoba - chyba wam sie cos poprzestawialo. Taki mod i tyle pracy. A komp tez niczego sobie. :D :? Nie ladnie tak krytykowac taki naklad pracy. Musze powiedziec, ze sam bym chcial cos takiego umiec zrobic, a zaden z was, ktorzy wyrazili negatywna opinie nie potrafilby czegos takiego zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 A co on kurde jakiś maniak smerfów morze to one go natchneły i mu dają moc :) [Pod monitrkiem się znajdują] :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Artysci maja problem i zaniemowili. Do piet mu nie dorastacie koledzy krytykanci. :D :D :D :twisted: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 W pierwszech chwili moje wrażenia były takie: ładne, wygląda jak odkurzacz, czy to nie jest kupne? pewnie dlatego, że wiele się z życiu zdjęć modów naoglądąłem (co innego gdybym to na żywca obcykał 8O :D ). jednak dalsze po oglądnięciu wnętrza i przeczytaniu reszty komentarzy to podziw dla autora. Mimo wszystko zestawik (komp, monit, klava, mycha, podkładka, kinder niespodzianka (?)) się super prezentują! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 SpiderMAN: Ja po prostu powiedziałem że nie podoba mi się taki pomysł na budę. A autora podziwiam za staranność i wykonanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 A daloeko daleko za monitorami i komputerami stoi............. jeszcze nie zmodowana drukarka(szara lub biała) ciekawe co ten koleś z nią wykombinuje? Z co do obudowy jest cool 8) Pozdrawiam Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...