TANK26 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) Konfig jak w sygnaturce. Do obecnych 2x512Mb dokupiłem następne 2x512Mb Wszystkie pamięci Hynix. Osobno chodzą bez problemu. Jak włoże cztery kości to płyta piszczy. Puszczałem na auto, nie daje rady Puszczałem na 166 też nie uruchamia sie... Co jest :blink: ? Prosze o jakieś porady oraz linki.. Edytowane 1 Grudnia 2005 przez TANK26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 może wydać się to smieszne...ale czy sprawdzałes czy płyta obsługuje 2gb ramu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TANK26 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 może wydać się to smieszne...ale czy sprawdzałes czy płyta obsługuje 2gb ramu? Kolego... weź mnie nie roźśmieszaj :D Nawet 4 giga obsługuje. Masz jeszcze jakieś spostrzeżenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloz Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Nowszy bios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TANK26 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Nowszy bios? Jest najnowszy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 sprawdz/przeczysc wszystkie 4 sloty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ustaw pamieci na 166 i T2, potem baw sie z megahercami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TANK26 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ustaw pamieci na 166 i T2, potem baw sie z megahercami. I tu był pies pogrzebany :lol2: Na PcLabie mi pierwsi odpowiedzieli :D Wszystko działa OK Narazie pamiątki na 200Mhz potem pobawie sie w podkręcanie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...