tomek176 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Witam, Problem jest banalny, ale w sumie bardzo ważny jak dla mnie. Otwarłem karton i wyciągnąłem metryce i podstawke. Jak wiadomo matryca ma nogę, do której montuje się podstawkę. Trzeba ją odgiąć by zamontować podstawke, ale nie jest to możliwe bo odgina się tylko na jakieś 45stopni. Potem jest wyraźny opór i nie wiem czy robić to na siłe czy co... POMOCY :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Problemu nie rozwiązał nawet sprzedawca w sklepie, ale szybki serwis Hyundai pomógł. Pan zadzwonił i powiedział :) 1. Monitor na glebe 2. Nogą do siebie 3. lewą ręką trzymać monitor, a prawą szybkim ruchem odchylić bez powolnego próbowania tylko tak "rach ciach" Poszło i monitor jest ok. Mi się wszystko puki co podoba i działa. Ciekawe, że nei ma pivota, a tańsze L91A mają. ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Poszło i monitor jest ok. Mi się wszystko puki co podoba i działa. Ciekawe, że nei ma pivota, a tańsze L91A mają. ... L91A jest na starszej i gorszej matrycy, słabsza jasność, kontrast i czas reakcji - stąd ta różnica w cenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...