Skocz do zawartości
partyboy666

Jaka Płyta Pod A64 S. 939 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jaka plyte glowna w granicach 500zl byscie polecili pod athlona 3000+ venice do sredniego OC ?? Chcialbym zeby pomiescila grafike na pci-e z chlodzeniem zalmana (zamuje 2 sloty) oraz zeby grafa nie wadzila o chipset (niektore grafy sa niestandardowo dlugie). Musi rowniez zmiescic karte muzyczna audigy 2 oraz tuner tv. Plyta nie musi miec portow LPT oraz COM, na SLI rowniez mi nie zalezy..aaaa i jeszcze cos, przydaloby sie zeby zmiescila pentagrama qvc 100+... to tyle :)

Z gory dzieki!

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płyty godne polecenia na 939 i nforce4

Epox - mam jestem b. zadowolony, najważniejsze płyta BEZAWARYJNA (czego np. nie powiem o swoim dfi infinity.........:(

DFI Lan Party i Infinity - podbno najlepsze płyty (ja mam na 754 infinity i jak pisalem- awaryjna)

ABIT AN8 - plyta tez podobno niezla, pzoatym ABIT - sprawdzona marka ;)

Reszta mobo to shit, nie pokrecisz se nanich, tylko te 3 sie licza ;)

(a jak najdalej trzymaj się od Gigabyte, Asrocka, ECS-a ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lucas234

a ja bym polecil Asrocka 939 dual-sata2 nie patrz na firme plytka jest naprawde super i dodatkowo jak zalozysz zalmana na grafe to nie zajmie ci zadnych slotow pci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi