partyboy666 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Witam. Jaka plyte glowna w granicach 500zl byscie polecili pod athlona 3000+ venice do sredniego OC ?? Chcialbym zeby pomiescila grafike na pci-e z chlodzeniem zalmana (zamuje 2 sloty) oraz zeby grafa nie wadzila o chipset (niektore grafy sa niestandardowo dlugie). Musi rowniez zmiescic karte muzyczna audigy 2 oraz tuner tv. Plyta nie musi miec portow LPT oraz COM, na SLI rowniez mi nie zalezy..aaaa i jeszcze cos, przydaloby sie zeby zmiescila pentagrama qvc 100+... to tyle :) Z gory dzieki! Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 w tej cenie to chyba najlepiej DFI LP 4 ultra D :) najlepiej kupic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Płyty godne polecenia na 939 i nforce4 Epox - mam jestem b. zadowolony, najważniejsze płyta BEZAWARYJNA (czego np. nie powiem o swoim dfi infinity.........:( DFI Lan Party i Infinity - podbno najlepsze płyty (ja mam na 754 infinity i jak pisalem- awaryjna) ABIT AN8 - plyta tez podobno niezla, pzoatym ABIT - sprawdzona marka ;) Reszta mobo to shit, nie pokrecisz se nanich, tylko te 3 sie licza ;) (a jak najdalej trzymaj się od Gigabyte, Asrocka, ECS-a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 a ja bym polecil Asrocka 939 dual-sata2 nie patrz na firme plytka jest naprawde super i dodatkowo jak zalozysz zalmana na grafe to nie zajmie ci zadnych slotow pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madster Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ja mam Gigabyte K8NF-9 i jest spoko. Mój procek podkręcony jest do 2200 MHz bez podnoszenia napięcia i zero jakich kolwiek zawisów!!! Płytka uboga ale tania i niezawodna. Bios tez ma wypasiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 mialem GB i nocomments................... w tejs amej cenie masz mojego epoxa a dla neigo fsb 340 i napeicie na procka 1,8v to pesdtka a dla ramów mozna dać 3,3v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorki666 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ja polecam Asusa A8N Sli. Sam takową mobo posiadam i jestem z niej zadowolony. Kosztuje około 400 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xosrow Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 ta ale 1000zł kosztuje i ma sli, a do 500 to ta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...