kkNd! Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Mial ktos z tym juz do czynienia? :) jutro maja do mnie przyjsc goscie z aster i cos poprzerabiac, jednak gdzies czytalem, ze w zastaw za dekoder 400 zl trzeba zabulic. W zwiazku z tym czy na normalnym tv bedzie widac jakas roznice? warto brac jezeli to prawda z tym zastawem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helm Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Hi! Ja tam nic nie płaciłem. Przez pierwszy miesiąc bedziesz miał wszystkie pogramy odkodowane (HBO 1&2, Canal + Film, Zwykły, Sport, Polsat Sport, i zwykłe programy).. Jednak po miesiącu bedziesz miał tylko to, za co zapłaciłeś:) Dadza ci też znizke na abonament 1zł przez 2 miesiace (moge sie mylić). Jeśli chodzi o jakość - różnica jest, ale mała. Zapewne dlatego tak mała, bo mam beznadziejny telewizor (Grundig 21'). Jak masz dobry, duzy telwizor to różnica bedzie spora. Na początku miałem problemy z tym dekoderem: programy strasznie wolno się przełączały, ale mineło to po tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Heh w Krakowie zciągają za dekoder - ciekawe :> - ja sobie nie przypominam, żebym coś płącił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 (edytowane) no, ale aster w krakowie to co innego niz w wawie ;) u nas aster przejal autocom, jednak wszystkie stawki zostaly te same... limity na net tez... update: no dobra nie taki aster zly ;) od wczoraj sciagneli limity :P a dekoder dali za 10 zl a nie 400 :P Edytowane 3 Grudnia 2005 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Też korzystam z Astra :D A trzeba płacić jakiś ekstra abonament za użytkowanie dekoderka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...