lexks Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 witam tak jak w teamcie czym roznia sie te dwie kart pamieci ?? mam aparat Sony DSC-S40 ( http://www.fotozakupy.pl/sklep/page/product/product/2098# ) i tam pisze w rodzaju pamieci obslugiwanej: rodzaj pamięci MemoryStick i Memory Stick PRO i niewim czy jak kupie MEMORY STICK PRO DUO ( http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=73936780 )czy bedzie dzialac ?? czy musze kupic ktoras z tych 2 co sa wymienione w rodzaju pamieci czyli MemoryStick i Memory Stick PRO dzieki z gory za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Przylaczam sie do pytania, gdyz sam mam Soniaka DSC-S60 tez na karty Memory Stick. Co prawda, widziałem gdzieś 1GB karte DUO, ktora byla sprzedawana z jakims adapterem, jednak nie jestem do konca przekonany. Moze ktos kompetentny sie wypowiedziec? ;] Pozdrawiam, Wesolych Swiat i szczesliwego nowego roku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Memory Stick Duo to nic innego jak poprostu zmniejszenie rozmiarów normalnej Memory Stick , MS Duo wykorzystuje się w małych aparatach bądź telefonach komórkowych ;] MS Duo jest (prawie) dwa razy krótsza i dwa razy cieńsza od pełnej MS Adapter jest poto aby zamienić MS Duo -> MS ;] u góry mamy MS Duo , a u dołu adapter który wygląda identyczie jak zwykła MS :) teraz wsadzamy MS Duo do adaptera co powoduje otrzymanie "pełnej" Memory Stick ... korzystamy z niej jak ze zwykłej MS różnic w prędkości nie ma ... poprostu wymyślone zmniejszenie owych kart .. czy potrzebne - nie wiem ale mi wygodniej w komórce operować MS Duo niż bym miał mieć pełną MS :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Dzieki za odpowiedz... Taka solidna :) Pozdrawiam, Wesolych Swiat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 a z tymi adapterami nie ma problemow? tzn stabilnosc itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 a z tymi adapterami nie ma problemow? tzn stabilnosc itp. Problemów : 0 (słownie : zero). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...