Mez Cook Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Mam płytę a7n8xe-deluxe z ac97 soundstorm 5.1 ... mam do niej analogowo podłączony zestaw 5.1 do kompa... no i jest problem bo gdy puszczam muzę z winampa to centralny raz gra głośniej raz ciszej...software karty pokazuje na wykresie że faktycznie tak jest...więc teoretycznie to nie wzmacniasz, a głośniki również są sprawne... więc o co biega...wachania są naprawdę duże i potrafią doprowadzić do białej gorączki....heeeelp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 z tego ci mi wiadomo to winamp potrzebuje jakiejś wtyczki żeby był dźwięk 5.1, może (i raczej napewno) coś z nią nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mez Cook Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 No właśnie kurde nie kumam...odpaliłem windows media player i dalej to samo...przez jakiś czas gra ok, a po jakimś czasie głośność centralnego znowu się zmienia...a apropo winampa to w wersji 5.x wystarczy zaznaczyć direct sound w opcji output i zaznaczyć allow hardware acceleration i gra na wszystkie głośniki...noł ajdiaja o co w tym biega... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mez Cook Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 widzę że mój problem jest mało powszechny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...