przn Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Witam! Posiadam Epox9NPAJ + A64 3000+ Venice. Planuje zakup pamięci 1G w dualu i tu jest problem nie wiem jakie.. Prosze o pomoc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treumatic Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 bottom "szukaj" Do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naits Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 nie napisałeś czy tanie czy nie liczysz sie z ceną, jak mają byc dobre a nie muszą być tanie to GeiL Ultra X Platinum jeśli nie chcesz wydać dużo na kostki to PDP Patriot - w niebieskich radiatorach zaden kingston nie podskoczy a i GeiL Value może sie schować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Mam tę sama mobo i proca, jeśli nie cchesz dużo wydawac, a chcesz mieć bardzo przyzwoita wydajność bierz moje kingm,axyhardcore (500mhz cl2,5 3 3 6 T1 2,7v/410mhz cl2 2 2 5 T1 3,1v)wiec na prawde mozna byc zadowolonym z takiego wyniku, a jak masz duzo sałaty bierz geile ultra-x'y ale ja nie widze sensu lepszych pamieci niz te kingmaxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...