BR4tP1t Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Witam Właśnie oczekuje na IPAQ'a 3970, ktorego zakupilem na Allegro. Chciałbym się dowiedziec czy ktos go uzywa, jakie ma o nim zdanie itp. Oprocz tego chcialbym zakupic plecki z PCMCIA zeby podlaczyc np karte WIFI i tu nastepne pytanie czy ktos sie orientuje czy dziala pod tym Blue Connect Ery lub EDGE z Orange i jakie karty WIFI czy np d-linka dzialaja. Oprocz tego gdzie mozna szukac jakiegos ciekawego softu, ogolnie chcialbym tez troche pisac w php na ipaqu poniewaz mam do niego duza klawiature :) Nastepne pytanie to system standardowo mam bede mial tam windoze 2002 czy ktos wie czy i jak upgradeowac do 2003 czy wszystko wtedy dziala np bluetooth ogolnie wszystko co wiecie na temat ipaqow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Nie wiem czy to do konca przemyslany zakup. 3970 posiada bardzo wolny stary typ procesora.. pxa250. Do tego jest wielki i ciezki. To poprostu sprzet z innej epoki. Plusem jest to ze posiada BT, ktore mozesz wykorzystac do sparowania z telefonem gsm i uzywac gg czy czytac poczte. Soft szukaj na pocketgear.com a ewentualny update do 2003 na stronie producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...