CrazyTomHero Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 "ogolna zniaczulica" - powszechne w dzisiejszych czasach...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 "ogolna zniaczulica" - powszechne w dzisiejszych czasach...:(:x a zebys k** wiedzial i to nietylko w sytulacji gdy ktos cie chce skroic ale nawet gdy trzeba komus malosprawnemu pomoc np przy wsiadaniu do autobusu :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 to jak to wiara robi przechodzi obak takiego na wozku ktory ma "problemy" z kafarami ??? czy poprostu patrza ???? - jeszcze takiej sytuacji nie widzialem.... gdybym jednak zobaczyl i mialbym jakies szanse to juz bym sie za takich wziol !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 to jak to wiara robi przechodzi obak takiego na wozku ktory ma "problemy" z kafarami ??? czy poprostu patrza ???? - jeszcze takiej sytuacji nie widzialem.... gdybym jednak zobaczyl i mialbym jakies szanse to juz bym sie za takich wziol !!!ja tez jeszcze niewidzialem zeby ktos obijal morde niepelnosprawnemu ale nieoto mi zreszta chodzi, mowie o sytulacji gdy w pojedynke musialem (zima!! :x ) wciagac wozek z dziewczyna (ok 18 lat) do autobusu :evil: dobrze ze chociarz kierowca mi pomogl (i autobus byl niskopodlogowy - cale szczescie) bo tak to bym chyba musial ja na rekach wsadzac do autobusu, najlepsze ze wokol mnie tlum ludzi i pier*** znieczulica :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 moze w Poznaniu zrobimy taka Bande z forum.... bedziemy chodzic w koszulkach z napiesm TWEAK.PL i bedziemy mordy kroic taim ...... Taka banda w kazdym miescie i juz znieczulicy nie bedzie - kazdy bedzie sie czul bezpieczny i bedzie pomagal innym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 moze w Poznaniu zrobimy taka Bande z forum.... bedziemy chodzic w koszulkach z napiesm TWEAK.PL i bedziemy mordy kroic taim ...... Taka banda w kazdym miescie i juz znieczulicy nie bedzie - kazdy bedzie sie czul bezpieczny i bedzie pomagal innym :Djestem za :D tylko kto mnie wspomoze w Mikolowie jakies wsparcie z tychow, katowic, ew gliwic bedzie potrzebne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 robcie spotkania co kilka dni - i jazda na jakas wioche czyt. miasto :D:D sami sie wzbogacicie i pomozecie ludziom "Robin Hood" i i tym "zlym" buzki obijecie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 no w sanoku z grucelą i oleejem tez mozemy to zrobić... faynie mi to pasi... ale jeszcze trzeba jakies paralizatorki noże i granaty... i troche kasy na zrobienie koszulek tweak.pl sitodrukiem (jak juz sie ubierać to porządnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 finanse na poczatku mozemy zbierac do swojej kieszeni :) a dopiero potem gdy Firma sie rozrosnie do 50.000 mozemy przekazywac ubozszym kase od tych .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 nom... 90% do kieszeni a 10% dla biednych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 na poczatku ale juz potem to 99% dla biednych i spokoj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 dal teraz bratu jakiś duży nóż zamiast nowej komóry, niech nie bedzie gorszy :P ;) spraw mu komorke w ksztalcie noza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Mnie juz kilka razy uratowala (uwaga!) dyplomacja... Jeden raz w szkole, wypuscili nas wczesniej, wychodze sobie (kumple juz poszli) podchodzi do mnie koles z tekstem "Masz cos cennego?"( a nic nie mialem kasy 0, telefonu brak), Wiec mu wyjasniam, ze nic nie mam, a on dalej to mi jutro przyniesiesz itp. Grzecznie mu caly czas powtarzam, ze nie mam i nie bede mial, i w koncu dotarlo... Na koniec tylko zapytal czy wie jak mam sie zachowac czy ma mnie pouczyc, odpowiadam "Nie widzielismy sie..." Bic sie z nim nie mialem szans, a po za tym mial mase kumpli z tego osiedla i ze szkoly... Innym razem poszedlem sobie na inne osiedle i tez (bylem z bratem, mlodszy o 2 lata), najpierw podeszło 2 po jakas kase, mowie ze nie mam (mialem ok. 30zl), na to oni znasz tu kogos? A ja gralem czesto z "szychami" z osiedla w pilke, wiec zaczynam sypac ksywami ... Goscie sie zmieszali, "Sorry..." i poszli :) . W Kraku stolica dresiarstwa jest NOWA HUTA tam masz ich na kazdym kroku... Jeszcze mnie nie spotkala taka sytuacja, ze podbily do mnie jakies 2na2, ale raczej bym sie z nimi nie bil... Sam sie zastanawiam jak bym sie zachowal, a telefonu nie mam wcale bo nie chce go stracic :) (prosty powod). Ale z kumplem... to sie i mozna bic, pod warunkiem ze nie jest to sasiednie osiedle... A juz w ogole z gosciem z nozem, to nawet nie ma co gadac... jak cos masz to oddaj, lepiej stracic komorke niz zafundowac sobie wycieczke na intesywna terapie... Wiec twojego brata popieram jak najbardziej w takiej sytuacji tez bym oddal, nie ma sie co na niego zloscic, tylko raczej sie cieszyc ze mu oprocz zabrania komorki nie zrobili czegos innego... Kumpel, ktory chodzi do szkoly w NH czesto mi opowiada ze tam co jakis metal wyjdzie to juz czekaja trzask, bumm.... krew, ale dresy i metale to inna historia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 przyjedz do poznania - milo ciebie przyjmiemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Thunar do jakiej szkoly chodzisz/chodziles ? I gdzie cie chcieli skroic ? W hucie to tak, trzeba omijac z daleka, z reszta po co tam w ogole jezdzic, tam nic nie ma, wypizdow taki ze glowa mala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 przyjedz do poznania - milo ciebie przyjmiemy :)Jak rozumiec "milo"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 przyjedz do poznania - milo ciebie przyjmiemy :)Jak rozumiec "milo"?pewnie dadza sie wykazac twojej umiejetnosci dyplomacji (joke) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 "(...) twojej umiejetnosci dyplomacji (joke) ;)"Nie chwale sie tym ze mam zdolnosci dypolomatyczne :), ale wydaje mi sie, ze lepiej gadac niz sie bic... (przynajmniej z tymi wiekszymi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 (...)lepiej gadac niz sie bic... (przynajmniej z tymi wiekszymi)z tymi wiekszymi to wiadomo :( z tymi mniejszymi kolejnosc jest odwrotna, zazwyczaj sa tacy glupi ze gadka do nich niedociera :? i trzeba uzyc "srodkow przymyusu bezposredniego" zeby dotarlo :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 (...)lepiej gadac niz sie bic... (przynajmniej z tymi wiekszymi)z tymi wiekszymi to wiadomo :( z tymi mniejszymi kolejnosc jest odwrotna, zazwyczaj sa tacy glupi ze gadka do nich niedociera :? i trzeba uzyc "srodkow przymyusu bezposredniego" zeby dotarlo :x tyle tylko ze ci mali zazwyczaj znaja tych wiekszych i ci wieksi juz wtedy sie nie patyczkuja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 (...)lepiej gadac niz sie bic... (przynajmniej z tymi wiekszymi)z tymi wiekszymi to wiadomo :( z tymi mniejszymi kolejnosc jest odwrotna, zazwyczaj sa tacy glupi ze gadka do nich niedociera :? i trzeba uzyc "srodkow przymyusu bezposredniego" zeby dotarlo :x tyle tylko ze ci mali zazwyczaj znaja tych wiekszych i ci wieksi juz wtedy sie nie patyczkuja... i wtedy trzeba znalesc jeszcze wiekszych kolegow albo emigrowac ;) spirala sie napedza, "ryj nie szklanka" jak to ktos juz kiedys powiedzial :D tak naprawde to ci wieksi koledzy to maja troche wiecej rozumu niz ci mniejsi i jesli nieposlemy ich kumpli na ostry dyzur to niebedzie dymu bo przecierz duzi koledzy beda wiedziec czego ci mniejsi od nas chcieli i niedostali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Co do sztuk walki to temat jest mi bliski i jedno wiem... najwazniejsza ZAWSZE bedzie glowa! Niestety panowie ale jak ktos czuje sie masterem a da sie zaskoczyc lub co gorsza w chwili opresji strci zimna krew - to koniec. Nie pomoga gazy bojowe, miecze, kinczaly i inne gowno. Inna prawda mowi ze nie ma JEDNEJ IDEALNEJ sztuki wali. Nie ma. Bo jakby mi ktos kazal trenowac sumo przy 80kg wagi to sukcesow bym nie odniosl. Denerwuje mnie ostatnio ogolnopolsie pieprzenie o tym ze KRAV MAGA jest de best? Czyzby? Z tego co wiem takie sztuki walki jak (kolejnosc random :twisted: ) judo, ju jitsu, karate, teakweo do, kung fu, aiki jutsu itp sprawdzaly sie na wschodzie przez stulecia ZZAZNACZAM ze SPRAWDZALY SIE bo gdyby tak nie bylo nikt by ich nie trenowal i nie przetrwaly by do dzis. Natomiast mit jak towarzyszy krav maga mnie dobija i coraz czesciej wyglad ami to na zwykly chwyt rekklamowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 proponuje wydrukowanie bardzo falszywych banknotow 10 20 tudziez nawet 100 zlotowych u w chwili opresji wreczanie ich napastnikom .... zeby bylo smieszniej nie napisze jak to sie moze skonczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 heh ja miełem kidys niezła historie byłem na dyskotece i pobawiłem sie troche i wyszedłem na dwór zeby odpoczac ale skoro był lasek za dyskoteka to wlazłem z 2 metry do niego bo lac mi sie zachciało.....a tam 2 kolesi do mnie kur** kasa telefon i zegarek a poniewaz było ciemno nie wiedzieli ze beda mieli problemy ze mna 118kg....wiec ja po 2 piwach jednego za szmaty i go do góry a drugi dostał w klatke piersiowa i troche poleciał do tyłu no ale....nikogo nie zraniłem po chwili słyszałem jak uciekaja :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Ludzie z nożami przy sobie = PSYCHOLE !!! Wszyscy :?: :!: Ja kose nosze po to zeby nie miec takich własnie problemoow, do samoobrony :). Nie chodze na dziesione a tym bardziej nie szyje dzieci na przystankach autobusowych hehe lol :lol: No niestety..jestem PSYCHOL :( :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...