GenghisKhan Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 8O no to respect :mrgreen: ale czy juz miales do czynienia z gosciami wyposazonymi w noze ? i nie chodzi mi o cwiczenia tylko o real life :wink: mialem banda drechow (ok 8-9) podszedlem do najwiekszego ich szefa - dostal z buta (glana) w ryj i reszta uciekla - takie to dresy - ocywiscie sa tez hooligani bardziej namolni - no ale to wtedy bron palna ewentualnie gaz obezwladniajacy + buty i jusz.... nie mam problemow.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 pamietacie jak mi zwineli kooomore :P ??teraz nosze kose w plecaku i rooorke :P z WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 No dobra... ale nie zauwazylem zeby tu sie ktos spytal o dokladny wiek twojego brata... ile on ma lat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 8O no to respect :mrgreen: ale czy juz miales do czynienia z gosciami wyposazonymi w noze ? i nie chodzi mi o cwiczenia tylko o real life :wink: mialem banda drechow (ok 8-9) podszedlem do najwiekszego ich szefa - dostal z buta (glana) w ryj i reszta uciekla - takie to dresy - ocywiscie sa tez hooligani bardziej namolni - no ale to wtedy bron palna ewentualnie gaz obezwladniajacy + buty i jusz.... nie mam problemow....to niezla 'banda drechow' w takim razie ;] albo masz niesamowitego farta, albo lubisz 'koloryzowac' swoje opowiesci , a tak btw. to po 2 latach taekwondo to dopiero myslisz ze umiesz bardzo duzo.....po jakims czasie okazuje sie inaczej..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 w tym momencie przydala by sie krav maga:D jak gostek ma nuż to bys musial byc naprawde dobry zeby poradzic sobie z delikwentem , powiedzial bym bardzo dobry. a jezeli by niemieli sprzetu to bym walczyl o telefon napewno, bez zastanowienia, no chyba ze by byli jakimis sterydami 2 na 2 to taki kretyn bolo nieczoje jak swiniak to bym juz dal spokoj. przykadowa akcja. ide z kolesiem przes zosiedle, podchodzi 3 dresow cha 5 zeta albo fajki, powiedzielsimy ze niepalimy i kasy niemamy, a mialem ponad 400 zeta przy sobie.potem ich wyuczony text "co znajde u ciebie to moje" w tym momencie sytuacja zrobila si eniebezpieczna, adrenalina tryska uszami rece drżą i jazda, pierwszy błyskawiczny cios w krtan, skulił sie drogimnie zlapal za płaszcz oberwalem strzala nad uchem, bo pochyliem glowe, chilke poźniej zalozylem mu trzymanie, i bardzo energicznie zrobilem przerzot przez biodro wywalilismy si ena ziemie wstawajac dostał strala w nos potem z pary całej z buta w brzoch, dresik co sie trzaskal z kumplem zaczol spieprzac, i my tez. mialem tylko guza na glowie pobrudzony płaszcz koles obity polik i wargi , a kasa w kieszeni, no i niepokazuje si etam przez jkiś czas bez qmpli :P niewiem oc by było gdyby mieli noż chyba bym spieprzal ile wlezie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 trzeba walczyc o swoje, albo zwiewac, oddanie czy to telefony czy kasy to ostatecznosc. zwiac to nie wstyd. niech sie wstydza ci co stoja obok i patrza gdzieindziej udajac ze niewidza co si edzieje, albo ci skurvy........ co atakuja jednego we 2, 3... trzeba walczyc o swoje zeby potem niemęczyło sumienie, ze "jednako mogem sprobowac cos zdzialac itp" moze i dostanie sie w ryj , sliwa zejdzei w 10 dni ale przynajmniej bendzie si emiało swiadomosc ze si ezrobilo wszytko co sie zrobic moglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 jak jest maly to mogl se kupic jakas cegle nik by jej nie ruszyl a nawet to mala strata ale szkoda jego tellaa buu sami zlodzieje sie kreca":-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ehhhe jaki tam debil - pewnie umowil sie z kolegami i zainscenizowal wszystko - jest sprytniejszy niz Ci sie wydaje - a pozniej opchnal komore i wlasnie wykupil Sylwestra na Majorce ;PPP a tak troszke powazniej to u nas by czlowieka zadzgali i nikt by nie mrugnal :-/ brak walecznych serc u nas .... FREEEEEEDOOOOOOOM !! bueeeeeeeeeee.....(i umarl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ehhhe jaki tam debil - pewnie umowil sie z kolegami i zainscenizowal wszystko - jest sprytniejszy niz Ci sie wydaje - a pozniej opchnal komore i wlasnie wykupil Sylwestra na Majorce ;PPP a tak troszke powazniej to u nas by czlowieka zadzgali i nikt by nie mrugnal :-/ brak walecznych serc u nas .... FREEEEEEDOOOOOOOM !! bueeeeeeeeeee.....(i umarl) jakto brak walecznych serc ????!?!? a Darek Michalczewski, a Reed a Rocky Balboa ,a ja ? :P 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ehhhe jaki tam debil - pewnie umowil sie z kolegami i zainscenizowal wszystko - jest sprytniejszy niz Ci sie wydaje - a pozniej opchnal komore i wlasnie wykupil Sylwestra na Majorce ;PPP a tak troszke powazniej to u nas by czlowieka zadzgali i nikt by nie mrugnal :-/ brak walecznych serc u nas .... FREEEEEEDOOOOOOOM !! bueeeeeeeeeee.....(i umarl) jakto brak walecznych serc ????!?!? a Darek Michalczewski, a ja ? :P 8O :lol: o mnie tez znowu zapomnieli 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Heh ja nie mialem problemów nigdy. Nie wychodze z domu bez mijego nozyka za 120 zł z 9 calowym ostrzem i gazu. I nic wiencej nie trzeba. No i mozne buty zeby sobie ni polamac palców jak sie goscia za mocno kopnie. Ale nie dzila to jak gosci bendzie z 3 lub 4 z jakims lepszym sprzetem ( np bejsbole 0 ). Bo dresy to sie wycykaja jak jest ich nawet 6 to s<span style="color:red;">[ciach!]</span>la jak widza ze sie nie bedziesz z nimi cackał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 trzeba uwazac zeby Adidasa (ejca) niedostac od jakiegoś gejca dresa czy cus przy robieniu mu z ryja galarety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ehhhe jaki tam debil - pewnie umowil sie z kolegami i zainscenizowal wszystko - jest sprytniejszy niz Ci sie wydaje - a pozniej opchnal komore i wlasnie wykupil Sylwestra na Majorce ;PPP a tak troszke powazniej to u nas by czlowieka zadzgali i nikt by nie mrugnal :-/ brak walecznych serc u nas .... FREEEEEEDOOOOOOOM !! bueeeeeeeeeee.....(i umarl) jakto brak walecznych serc ????!?!? a Darek Michalczewski, a ja ? :P 8O :lol: o mnie tez znowu zapomnieli 8O Reed zalozylem ze do Ciebie niepodejdzie zaden dres czy zur, chyba ze jest a) debilem b)masochistą c)pomylił Cie z przystankiem autobusowym 8O :P :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 MNie kiedyś zaczepiło dwóch ale nic nie robiłem przeszedłem dalej ale kolesie byli uparci walnąłem jednego drugi zwątpił.NO ide dalej obracam się a tam banda z 12 kolesi może więcej może mniej to ja w nogi.A że byłem biegaczem to sobie myśłe i tak mnie niedogonią a tu lipa gonili mnie przez 4 osiedla ale uciekłem. Także różnie to bywa żależy na kogfo się trafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Mnie kiedyś napadło dwóch dresów na osiedlu i chcieli kasę - no to ja jednego w ryja drugiemu wsadziłem palec w oko i nawiałem.... .... nastepnego dnia drapneli mnie w pięciu - taki wpier***ol dostałem, że 3 dni w śpiączce leżałem, a do dziś mam piękny szew na plecach po nożu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Mnie kiedyś napadło dwóch dresów na osiedlu i chcieli kasę - no to ja jednego w ryja drugiemu wsadziłem palec w oko i nawiałem.... .... nastepnego dnia drapneli mnie w pięciu - taki wpier***ol dostałem, że 3 dni w śpiączce leżałem, a do dziś mam piękny szew na plecach po nożu. wspulczucia dla Ciebie słyszalem wiele o śląskich osiedlach, przesada tam jest. bezpiecznie to tylko chyba wozem opancerzonym darade si eprzemieszczac. w szczecinie jeszcze az tak źle niejest. tylko pały nic nierobią areszty przepełnione taksamo jak wiezienia. mogli by puscic kogos na wabia, przez osiedle dopieprzylo by sie kilku dresów, i juz by ich mogli zwijac za wymuszenie czy pobicie. a tak to woża dupska po miescie wozami za nasza kase sprawdzaja czy masz prawko albo kasuja za przebieganie na czerwonym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 kup bratu magnuma i naucz go strzelac to moze bedzie mogl bronic komurki, a co bys zrobil jakby tobie ktos chcial wpakowac 20 cm ostrze w bebechy,usmiechal bys sie i spiewal piosenki typu "Boze moja komurka, chca ja zajebac" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 z dredsmi nie ma co, najlepiej mic bazuke lub czolg, to tedy mozesz byc spokojny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Mój brat to kretyn!!! Podejżewałem to jush od dłuższego czasu, ale dzisiaj sysko się potwierdzilo. Oto co się stało: Jechał do szkoły autobusem. Na przedostatnim przystanku ludzie zaczęli wychodzić więc on tesh.Wyszedł, spojżał na komórke która jest godzina i w tym momencie 2 gostków do niego podchodzi i NAKAZUJĄ mu oddać komórke (jeden z nich miał nóż - psychol, kto wynosi nóż z domu i po hooy :evil: ) Gupek oddał - a czemu gupek: 1. Wokół niego bylo w hooy ludzi i mógł krzyczeć - pewnie ktoś by mu pomógł 2. Trochę wcześniej był komisariat. Mógł tam pójść i to zgłosić. Przy odrobinie szczęścia zdążyli by ich złapać. No ja jush słów niemam :evil: :evil: :evil: no niby tak ale tfoj brat pefnie miał "drache na gaciach" jak zobaczył ten scyzoryk :D a pozatym niech qpi sobie zegarek taki za 5zl to nikt mu nie ukradnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FutureLSD Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Cholerni ludzie nigdy nie reagują!! Kiedys na Wolnosci w Chorzowie (to jest taka ulica na której jest max sklepow i pełno ludzi)... Dorwało mnie 5 łysych (czyt Nazioli)... No wiecie... ja tam za duzy nie jestem... troche z jednym sie pobawiłem... a pozniej to wylądowałem na ziemi... :( i mnie butowali... Nikt nawet na to uwagi nie zwrócił... A krzyczałem coś w stylu: "spier$#%# chu$%#, kur$%#!!!"... Swoją drogą to w takich sytuacjach to nawet Jan Dyduch nie ma szans... A co do śląskich osiedli to wg. gazety wyborczej osiedle 1000lecia w katowicach jest najniebezpieczniejsze... :D Jestem z 1000lecia 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 no moze i mam fatra - w kazdym badz razie drechow trzeba na krotko trzymac zanim ta dresiana mac ogarnie caly swiat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Wszyscy myślą że jak pochodzą sobie 2latka na jakieś sztuki walk to sobie potem bezproblemowo poradzą z większą grupą dresów ala Jan Claude Vandam (niewiem jak się to pisze) . Ja chodziłem na karate jakieś 3 lata . Być może poradziłbym sobie z 1-2 gostkami ale gdyby było ich więcej niż 2 to prędzej bym uciekał . Nie mówię że te style walki są złe ale wątpię żeby po 2 latach chodzenia na taekwondo ktokolwiek trzepnoł nogą w twarz dresa na oczach 9 jego kolegów! Troche realizmu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Cholerni ludzie nigdy nie reagują!! Kiedys na Wolnosci w Chorzowie (to jest taka ulica na której jest max sklepow i pełno ludzi)... Dorwało mnie 5 łysych (czyt Nazioli)... No wiecie... ja tam za duzy nie jestem... troche z jednym sie pobawiłem... a pozniej to wylądowałem na ziemi... :( i mnie butowali... Nikt nawet na to uwagi nie zwrócił... A krzyczałem coś w stylu: "spier$#%# chu$%#, kur$%#!!!"... Swoją drogą to w takich sytuacjach to nawet Jan Dyduch nie ma szans... A co do śląskich osiedli to wg. gazety wyborczej osiedle 1000lecia w katowicach jest najniebezpieczniejsze... :D Jestem z 1000lecia 8) Nie zebym sie chwalil (nie ma czym :x ) ale sprobujcie polazic sobie wieczorem po Chorzowie II, a nie daj boze w stanie wskazujacym na zassanie. :x :evil: ehhhh , na 1000leciu to przy tym sielanka, a juz o Świętochłowicach nie wspomne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ehhhe jaki tam debil - pewnie umowil sie z kolegami i zainscenizowal wszystko - jest sprytniejszy niz Ci sie wydaje - a pozniej opchnal komore i wlasnie wykupil Sylwestra na Majorce ;PPP a tak troszke powazniej to u nas by czlowieka zadzgali i nikt by nie mrugnal :-/ brak walecznych serc u nas .... FREEEEEEDOOOOOOOM !! bueeeeeeeeeee.....(i umarl) jakto brak walecznych serc ????!?!? a Darek Michalczewski, a Reed a Rocky Balboa ,a ja ? :P 8O :lol: hehehe a Endrju Gołota ?????????? ;-)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ehhhe jaki tam debil - pewnie umowil sie z kolegami i zainscenizowal wszystko - jest sprytniejszy niz Ci sie wydaje - a pozniej opchnal komore i wlasnie wykupil Sylwestra na Majorce ;PPP a tak troszke powazniej to u nas by czlowieka zadzgali i nikt by nie mrugnal :-/ brak walecznych serc u nas .... FREEEEEEDOOOOOOOM !! bueeeeeeeeeee.....(i umarl) jakto brak walecznych serc ????!?!? a Darek Michalczewski, a Reed a Rocky Balboa ,a ja ? :P 8O :lol: hehehe a Endrju Gołota ?????????? ;-)))) Endrju .......................... uciekl :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ehhhe jaki tam debil - pewnie umowil sie z kolegami i zainscenizowal wszystko - jest sprytniejszy niz Ci sie wydaje - a pozniej opchnal komore i wlasnie wykupil Sylwestra na Majorce ;PPP a tak troszke powazniej to u nas by czlowieka zadzgali i nikt by nie mrugnal :-/ brak walecznych serc u nas .... FREEEEEEDOOOOOOOM !! bueeeeeeeeeee.....(i umarl) jakto brak walecznych serc ????!?!? a Darek Michalczewski, a ja ? :P 8O :lol: o mnie tez znowu zapomnieli 8O Reed zalozylem ze do Ciebie niepodejdzie zaden dres czy zur, chyba ze jest a) debilem b)masochistą c)pomylił Cie z przystankiem autobusowym 8O :P :lol: :lol: :lol: Pomylić Reed'a z przystankiem?? Też pomysł, przecież przystanek jest mniejszy :))))). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ide o zaklad ze jakby co do czego to wszyscy byscie <span style="color:red;">[ciach!]</span>li gdzie peper rosnie... walecznosc...odwaga...szybko zmienilaby sie w strach i paraliz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ide o zaklad ze jakby co do czego to wszyscy byscie <span style="color:red;">[ciach!]</span>li gdzie peper rosnie... walecznosc...odwaga...szybko zmienilaby sie w strach i paraliz. ja jest ich wiecej niz 2,3 to sie spieprza, jak maja sprzent to si epieprza w innych sytuacjac kokodżambo i do przodu :lol: :lol: :lol: - powaga. kilkarazy juz sie napieprzalem z dresem, kilkarazy tez musialem drzec laczki, prawie zawsze mialem jakies obrazenia, ale to zawsze ja ostatni stalem na nogach. i nigdy niedalem ani grosza, czy innej rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Cholerni ludzie nigdy nie reagują!! Kiedys na Wolnosci w Chorzowie (to jest taka ulica na której jest max sklepow i pełno ludzi)... Dorwało mnie 5 łysych (czyt Nazioli)... No wiecie... ja tam za duzy nie jestem... troche z jednym sie pobawiłem... a pozniej to wylądowałem na ziemi... :( i mnie butowali... Nikt nawet na to uwagi nie zwrócił... A krzyczałem coś w stylu: "spier$#%# chu$%#, kur$%#!!!"... Swoją drogą to w takich sytuacjach to nawet Jan Dyduch nie ma szans... A co do śląskich osiedli to wg. gazety wyborczej osiedle 1000lecia w katowicach jest najniebezpieczniejsze... :D Jestem z 1000lecia 8) Nie zebym sie chwalil (nie ma czym :x ) ale sprobujcie polazic sobie wieczorem po Chorzowie II, a nie daj boze w stanie wskazujacym na zassanie. :x :evil: ehhhh , na 1000leciu to przy tym sielanka, a juz o Świętochłowicach nie wspomne :? Reed, a gdzie dokładnie w Chorzowie II? Domyślam się że okolice 11 listopada :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Wszyscy myślą że jak pochodzą sobie 2latka na jakieś sztuki walk to sobie potem bezproblemowo poradzą z większą grupą dresów ala Jan Claude Vandam (niewiem jak się to pisze) . Ja chodziłem na karate jakieś 3 lata . Być może poradziłbym sobie z 1-2 gostkami ale gdyby było ich więcej niż 2 to prędzej bym uciekał . Nie mówię że te style walki są złe ale wątpię żeby po 2 latach chodzenia na taekwondo ktokolwiek trzepnoł nogą w twarz dresa na oczach 9 jego kolegów! Troche realizmu! Dokładnie sztuki walki nic nie dadza na ulicy poza wieksza pewnoscia siebie, zanim sie wyprowadzi cios z polobrotu to dwa razy po masce mozna dostac a taki cios za latwo zparowac trzeba trafic na niezle "cipki" aby zalatwic je tak jak pisal genghiskhan, jak sie bilem z drechami nigdy nie dbalem o sportowe zasady tylko kopalem po jajach i wsadzalem paluchy w oczy, po twarzy moge sie okladac z kumplami jak sie poklucimy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...