hardwin Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75153088 co o tym myslicie? troche jakby za tanio? czy mi sie wydaje? ps. czym sie rozni R350 od R360? to bedzie chodzic na Epoxie 8rda3+ 300W zasilaczu modecoma styknie? kole pisze w aukcji ze czasem nie wymaga zew.zasilania dzieki z gory za odpowiedzi ps. przewertowalem troche forum ale nie mogelm wszywstkiego znalesc dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adyan Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 To NIE jest prawdziwa 9800 Pro i jest to bubel z zaniżonym taktowaniem rdzenia i pamięci. Kup taką i będziesz zadowolony: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74174316 Karta POTRZEBUJE dodatkowego zasilania (Molex), inaczej wcale komp nie ruszy. 300 W zasilacz (pewnie NoName) to trochę za mało i nie warto ryzykowac spalenia kompa. Kup DELTĘ 350W (~50zl) i będziesz zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 To Medion... jestem na NIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 (edytowane) przyblizcie mi w czym jest problem to jest tylko 400zł znaczaco sie rozni od tego za 480 zł co kolega podal w linku wyzej? ps. jakiego to niby producenta ta karta? pisze tylko ATI Edytowane 2 Grudnia 2005 przez hardwin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Nie kupuj Mediona, duzo problemów robią np pół roku chodzą a z niewiadomych przyczyn potem padają po drugie to nie jest prawdziwy 9800 Pro ten co podałes ma taktowania 350/620 a prawdziwy 9800 Pro ma 380/680, i kup tego co podał kolega Adyan :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 ... kup tego co podał kolega Adyan :D jakiego to producenta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Build by ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_iotrek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Witam, z tego co czytalem to padaja karty Radeon 9800 pro sapphire i wlasnie taka tez mi padla.Wylaczylem kompa i juz wiecej sie nie uruchomil.Teraz mam Mediona z zegarami 350/620, i wystarczy w Riva Tuner zmienic na 380/680 i mamy pelnego pro,a wyniki w Markach sa wieksze niz mialem na Sapphire.Teraz na rdzeniu mam 405 i pamieci 716 i osiagi to 3003 pkt w Marku 05,a na sapphire mialem 2816. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Bzdury piszesz człowieku !!!! I 3 miesiace gwarki na mediona to se mozesz wiesz gdzie wsadzic. Sapphire po zmianie chlodzenia robi sie na @XT i nie gadac mi tu bzdur ze medion lepszy od sapphire bo to jakies herezje sa!!!!!!!!! Edytowane 3 Grudnia 2005 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) ludziska mam juz problem nie stac kumpla na pelnego 9800 PRO tego po 480 zł 400-420zł max :( a co myslicie o karcie 9700PRO?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73362873 mi sie podoba! swietne parametry 128MB 256BIT !!! 8potoków, pamieci tylko 2,8ns !!! polecilbym mu ja tylko boje sie zeby nie bylo jak kiedys z T4400. jednostka GPU wymiata w 3dmarku 2001 bije na leb wszystko inne ale w 3dmarku 2003 przegrywa ze wzgledu na stare instrukcje ktore nie radza sobie z nowymi metodami wyswietlania grafiki co myslicie? tylko 350 zł dokupi ramu czy cos kurde wlasnie zobaczylem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75051993 SAPPHIRE ATI RADEON 9800PRO 128MB na HYNIX-ach co myslicie? Edytowane 3 Grudnia 2005 przez hardwin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Ech... Wystarczy troche poczekać i dopaść za ~400zł Sapphire`a 9800Pro - pełnego a nie jakieś mediony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 :D Ja bede prawdopodobnie kupował 9700 Pro gdyż tanszy a nie ma wielkiej różnicy w stosuknu do 9800 Pro, @hardwin niech kumpel lepiej kupi 9700 Pro za 390 u rusqa ,bo tą aukcje co podałes to jest 9700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Jednak lepiej brac 9800pro tylko na r360 !!! Wgrac biosa od XT i 3100 pkt w 3dmarku05 murowane. Tego radeona co pokazales za 400 sie oplaca, ale po 1 od razu trzeba sie zastanowic nad jakims chlodzeniem bo tamto chodzi 1 miech i wiatraczek zaczyna brzeczec:( a potem sie juz nie kreci i mozna go zjarac. Edytowane 3 Grudnia 2005 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 dobry Medion nie jest zly - tylko ciezko znalezc dobrego Mediona :P rzeczywiscie bylo sporo przypadkow padniecia Medionow - kumplowy jeszcze sie trzyma i poszedl do innego wlasciciela sam mam MSI r9800pro na R360 - napis medion mam zamalowany :P ,jedna sztuka padla po dwoch dniach ,ale ta chodzi juz 3 tygodnie :D w rzucie 20 sztuk zawsze musi byc jakas padnieta ,gware mam w USA ,wiec lepiej zeby wiecej nie padla na tego Mediona jest za krotka gwara,wolalbym juz r9700 tylko ze takiego r9700 to odrazu na vmody brac :D i po gwarze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) mam na medionie 3055 w 3d 05 bez wgrywania biosu od XT wyłacznie po podniesieniu zegarów na 410/730. gram tak już 8 miesiąc i karta chodzi pięknie, chodzenie to Silencer 3 , na stockowym jak ktoś już napisał wystarczy podnieść zegary jakimś programem i jest pełny 9800pro. co do padania kart to proponuje poczytać forum i zrobić podsumowanie czy więcej padło medionów czy sappfire wiadomo że w tej samej cenie lepiej wiąć sapphira, ale jeżeli miałbym za firme dopłacać powidzemy 100zł to dla mnie wybór jest prosty, bo przy tych samych zagarach różnica w wydajności pewnie jest....poniżej 1% :lol: hardwin ta aukcja z sapphirem wygląda bardzo obiecująco, cena rewelacyjna a sprzedawca ma sporo komentarzy (wygląda że firma) ja bym zaryzykował Edytowane 3 Grudnia 2005 przez kocurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_iotrek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Bzdury piszesz człowieku !!!! I 3 miesiace gwarki na mediona to se mozesz wiesz gdzie wsadzic. Sapphire po zmianie chlodzenia robi sie na @XT i nie gadac mi tu bzdur ze medion lepszy od sapphire bo to jakies herezje sa!!!!!!!!! Witam, Bzdury to ty klepiesz.Jak nie wiesz to nie pisz.Mialem Sapphire(ktory padl) i teraz mam Mediona i jak ustawie zegary jak w Sapphire 380/680 to Medion jest wydajniejszy,nieduzo ale jest, i przedwszystkim kartka smiga juz okolo roku i nie mam problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 http://forum.purepc.pl/Radeon-9800pro-t168581.html bierz, warto i w cenie 9700pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...