kisiol Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 mam problem z sluchaniem radia cigle mi przerywa i wyskakuje napis buforowanie co moze byc przyczyna i jak to zlikwidowac moje polonczenie internetowe to lan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Być może masz za wolne łącze. Sprawdź czy w foobar2000 też będziesz miał problem z buforowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiol Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 a moze mi ktos wskrucie opisac jak to dziala zeby uruchomic radio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony**** Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 witam...ja mam podobny problem. jak włacze cyberparty (za pomocą winampa) to idzie kilka sek. i buforowanie wychodzi, podobnie jest z RMF Maxxx. Nie sądzę aby moje łącze było za wolne. Mam 1,5 Mb/s. Zresztą jeszcze niedawno wszystko było ok. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...