Jabol Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Mam pytanie jak zainstalowac kodeki, aby filmy byly poprawnie odtwarzane? Mam zainstalowane nimo codec pack. W szczegolnosci chodzi o filmy zapisane w xvidzie (Austin Powers In Goldmembr, Atak Pajakow, Znaki), bo te w divxie chodza poprawnie. Film odtwarza sie dobrze ale np w virtual dubie... w odtwarzaczu (AllPlayer, Vplayer, Xvid Player) pojawiają się zielone plamy. Co proponujecie zainstalowac, zeby wszystko chodzilo poprawnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Miałem ten sam problem, a rozwiązałem go poprzez odinstalowanie nimo codec pack i zainstalowanie kodeka xvid (konieczne jest odinstalowanie nimo inaczej nic z tego). Obecnie używam zestawu DirectShow Pack http://www.divx.pl/modules.php?op=modload&...DirectShow_Pack i wszystko chodzi bez problemów. Polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 moim rozwiazaniem na ten problem bylo odinstalowanie wszystkich codeków jakie mialem i zainstalowanie DivxPack 5.0. Wsrodku znajduja sie wszystkie podstawowe codeki i Xvid ktory polepsza obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...