matdys Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Witam! Włączam dzis stronę główną Tweak'a, a tam info o Procach Intel Core, mających zastąpić pentiumy. Po co oni to robią?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 dziwi mnie tylko że w newsie napisano że nowe 65nm proce wyjdą w nast roku ja widziałem na theinquirer że w tym miesiącu,,, chyba 27 ... do tego nowe logo śjakieś czy cuś... poprostu czas zmian... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Tak sie zastanawiam po co wprowadzono opcje komentarzy newsow na forum, jak kazdy bedzie sobie zakladal tematy gdzie chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Może ktos ma więcej informacji, forum jest przecież po to by się wypowiedziec-wyrazić własną opinię, podyskutować-a co do Intel Core to chyba chcą odswieżyć wizerunek firmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...