sempron@64 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Mam dowód wpłaty i to jest jeden duży dowód. Dzięki za pomoc z tym inviligatorem!!!! Czekam na informacje//// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 myśle że w[ciach!]l w tym przypadku jest dobry, pójdziesz do prawnika i wyciągnie z ciebie drugie tyle co straciłeś a nie wiadomo czy coś załatwi, a tak dasz po mordzie i odrazu pieniądze się znajdą, najlepiej jak masz kilku dużych kupli iść i wyczaić go wieczorkiem, za pierwszym razem postraszyć i dać kilka razy w ryj żeby wiedział że nie przelewki, zapewniam cie że kase znajdzie odrazu choćby miał okraść własna matkę, jak nie pomoże to połam mu palce, może pieniedzy nie odzyskasz ale juz niekogo nie oszuka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempron@64 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Dzięki za wsparcie,,ale to będzie ostateczność.POczekam do środy na paczkę jak nieprzyjdzie to dorwę gnoja i mu ręce i nogi połamie:DDDD POzdrawiam wszystkich i dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cga Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 sempron@64 tak czytam ten temat i zastanawiam się, czy nie jesteś osobą z moralnością pani Dulskiej. twoja sygnaturka: Radeon 9800se-zjarana ,aktulanie sprzedana szukam innej:Dzastanawia mnie czy sprzedałeś ją jako uszkodzoną czy jako sprawną? jak uszkodzoną to przepraszam za ewentualne pomówienia. co do sprawy - idź na policje. weź wydruku z GG, dowód wpłaty (najlepiej poxeruj wszystko dla siebie też), wszelkie dane mogące ustalić tożsamość gościa. pow. 250pln jest przestępstwo, nie wykroczenie. to policja wystąpi do banku, providera (chyba właściciel GG może podać skąd były połączenia na ich serwery) o udostępnienie danych - ty nawet nie próbuj bo tylko się ośmieszysz. ale policja nie będzie chętna przyjąć sprawę - możliwy sprawca nieustalony. wtedy możesz spróbować jeszcze w prokuraturze. prokurator przekaże to miejscowej policji do roboty i coś się zacznie dziać. przechodziłem przez coś podobnego - gość dostał wyrok w zawiasach (fajny początek dorosłego życia - był po technikum ledwo) a trwało to ok. roku niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 PL ku upadkowi idzie... w ludzi juz dawno przestalem wierzyc, ale ostatnio przejechalem sie nawet na znanym sklepie. HardTech.pl - mowi wam cos? zapewne... jak bedziecie, mozecie sie upomniec u nich o moje 100zl ktore oddaja mi juz 3 miesiace. skandal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempron@64 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Co do karty do sprzedałem jako uszkodzoną. Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 PL ku upadkowi idzie... w ludzi juz dawno przestalem wierzyc, ale ostatnio przejechalem sie nawet na znanym sklepie. HardTech.pl - mowi wam cos? zapewne... jak bedziecie, mozecie sie upomniec u nich o moje 100zl ktore oddaja mi juz 3 miesiace. skandal... widze że rozpoczełes swoja ,,mała akcje promocyjna" Co do karty do sprzedałem jako uszkodzoną. Dzięki za pomoc może skontaktuj się z OCmastre'm (Lukiem XE) on powinien wiedziec gdzie ten jego kolega/znajomy/nieznajomy mieszka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 widze że rozpoczełes swoja ,,mała akcje promocyjna"masz mi to za zle? po 3 miesiacach czekania na ruch ze strony HT? wybacz... chcesz ich bronic, zrob to tu... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=168600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) PL ku upadkowi idzie... w ludzi juz dawno przestalem wierzyc, ale ostatnio przejechalem sie nawet na znanym sklepie. HardTech.pl - mowi wam cos? zapewne... jak bedziecie, mozecie sie upomniec u nich o moje 100zl ktore oddaja mi juz 3 miesiace. skandal... wszędzie tak będziesz pisał ? załóżyłeś już specjalny topik który powinien być gdzie indziej więc oszczędź tego przynajmniej w innych topikach , a najlepiej to poodkopuj stare topiki w dziale Fotograficznym bo to przecież ważne ... EOT chcesz ich bronic, zrob to tu... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=168600 i vice versa ... chcesz psioczyć .. to rób to tam :? EDIT : a najlepiej to w ogóle wstaw to sobie w sig , ogłoś w TV , zadzwoń do ojca Rydzyka i niech cały świat się jara razem z Tobą ... Edytowane 5 Grudnia 2005 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Też mnie kiedyś zrobił jakiś kolo z Krakowa - tylko u mnie był problem ze stanem technicznym sprzętu - znacznie więcej zachodu także sobie odpuściłem, ale 300zł w plecy - teraz takie rzeczy tylko przez Allegro załatwiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgrywaj rozmowy na gg, albo wydrukuj je, + dowód wpłaty... pakój dupsko do autobusu i na komisariat. Kasę na 70% odzyskasz (chwilkę to potrwa), ale przy okazji... sprawdzą dokładny adres gnoja który Cię wykiwał. Jak mnie wydymał Czaruś z tego forum... to nie znałem ulicy na której mieszka :] ... a po pójściu na policję dostałem pełne namiary ^^. Także jeśli policja nie pomoże to wynajmujesz ruskich :-). Hmm ktoś tu wspomniał ze policja poradziła mu żeby wysłał kolesiowi list, aby ten oddał kasę :)...w moim przypadku sierżant zaproponował to samo:) ale po chwili powiedział "albo nie bo da nogę" :D. Pozdro 3ymaj sie. Dopadną gnoja, badź dobrej myśli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Teraz na przyszlosc bedziesz wiedzial zeby unikac takich transakcji przez GG. Niestety znajac polskie prawo ,jezeli gosc zostanie schwytany to i tak moze dostac wyrok w zawiasach ,albo wogle sie jakos wymigac od kary :? Nic nie pozostaje jak tylko przylac porzadnie takiemu w ryj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) @ MaciekCi - gdybys zerknal na daty - zobaczylbys, ze zapostowalem tutaj przed utworzeniem odrebnego topicu. a zrobilem to, bo czara goryczy sie przelala i tyle... EDIT : a najlepiej to w ogóle wstaw to sobie w sig , ogłoś w TV , zadzwoń do ojca Rydzyka i niech cały świat się jara razem z Tobą ...i cos sie tak rozgoraczkowal? 1 temat, 2 posty o HT i raptem wyprowadzilem Cie z rownowagi? a ponoc ze sklepem nie masz nic wspolnego... skad wiec to oburzenie? o forum, ktore stanowi tam Twoja dzialke sie nie wypowiadalem... zawsze traktujesz wszystkich jak zidiocialych 'eloziomow'? 'jarac sie' nie mam zamiaru. odebrac co moje i przestrzec innych - owszem... moze troche wiecej powsciagliwosci w wypowiedziach? :? Edytowane 5 Grudnia 2005 przez x3n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 x3n ma rację. Niech przestrzega innych ludzi przed takimi "sklepami". Nie każdy może trafił w jego topic o HT. Swoją drogą też zauważyłem że MaciekCi pełni jakąś rolę na forum HT, i pewnie dlatego próbuje przymykac Ci parę z ust. Trochę to chamskie: " i vice versa ... chcesz psioczyć .. to rób to tam icon_confused2.gif EDIT : a najlepiej to w ogóle wstaw to sobie w sig , ogłoś w TV , zadzwoń do ojca Rydzyka i niech cały świat się jara razem z Tobą ... " MaciekCi jako redaktor reprezentujesz prawdziwa biedę... taki OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 x3n -> sory może i troche mnie poniosło ale to ze względu na fakty, że zaczynają się niemiłe plotki pod adresem nie winnych ludzi ... wszystkie skargi i żale OK ale w granicach prawdy ... kubajew -> nie prubuję przymykać nikomu ust ani nic ... j/w Mam dosyć fałszerstwa i plotkarstwa w swoim życiu a teraz jeszcze tutaj ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jeżeli nikomu nie kleisz taśmą ust to ok! Tylko na pierwszy rzut oka tak mi to wyglądało.... ta wypowiedź była tak troszkę dziwnie sformułowana. Sorki jeśli Cię uraziłem. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jeżeli nikomu nie kleisz taśmą ust to ok! Tylko na pierwszy rzut oka tak mi to wyglądało.... ta wypowiedź była tak troszkę dziwnie sformułowana. Sorki jeśli Cię uraziłem. Pozdro nie no w sumie x3n i Ty mieliście rację , poniosło mnie , przesadziłem - moja wina ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 MaciekCi - spokojnie. Rozumiem, mi tez momentami cisnienie skacze ;) Dla nikogo sytuacja nie jest przyjemna [tym bardziej, ze trwa to juz 'chwile']... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...