xadamx Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Witam, mam tą płyte jakiś czas ale nigdy nie korzystałem z wbudowanego audio, teraz przyszła pora i nie działa, oczywiście w biosie jest właczona, sterowników chyba z 5 wyprobowałem w róznych konifguracjach. Słychć tylko trzaski, przy podłaczeniu do tylnego kanału, najlepiej gra na basowym :/ ale i tak trzaski niemiłosierne. Na przednim kanale, słychac tylko trzaski przez jakies 5sek, potem zanika :mur: oczywiscie korzystam z zestawu audio stero sprawdzałem też na innych głosnikach to samo. Zmieniałem tez bios i wyciągałem płyte i testwałem na na wierzchu na wyapdek gdyby cos było nie tak z masą, niestety nic nie dało! Może macie jakiś pomysł, bo mnie już nosi, a nie chciałbym głownej do serisiu oddawac bo mi na 3tyg. zrekfirują :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizner5 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Jeśłi wymienione przez Ciebie zabiegi nie pomogły to musi być dupnięta płyta główna:( Spróbuj jeszcze zresetować biosa tak na wszelki wypadek a może coś nie tak masz z głośnikami ale to chyba mało prawdopodobne:( Edytowane 3 Grudnia 2005 przez wizner5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 resetowałem, i głosniki inne też dawałem niestety nic :sad: chyba jutro na giełdzie kupie live 1024, za jakies grosze i wsadze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizner5 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 resetowałem, i głosniki inne też dawałem niestety nic :sad: chyba jutro na giełdzie kupie live 1024, za jakies grosze i wsadzeDobra myśl:) Tak poza tym przyda się bo to całkiem inna jakość dzwięku jest niż zintegrowanej karcie:) Ja kupiłem zwykłą 6-kanałówke Minta i bylo o niebo lepiej jak na zintegrowanym dźwięku. Życze udanych zakupów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Dobra myśl:) Tak poza tym przyda się bo to całkiem inna jakość dzwięku jest niż zintegrowanej karcie:) Ja kupiłem zwykłą 6-kanałówke Minta i bylo o niebo lepiej jak na zintegrowanym dźwięku. Życze udanych zakupów :DJak na moje ucho na AN7 jest lepszy dźwięk niż na Audigy ES, ale na Audigy2 z pozłacanymi gniazdami ...jest lepiej niz na SS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...