Skocz do zawartości
Sabo^

Komp Używany Do Max 850 Zł <<<---------

Rekomendowane odpowiedzi

A więc postanowione - sprzedaje kompa (nr 2) - Ile według was moge za niego ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ?

Weźcie pod uwagę to że karte graficzną i moze 128 ramu wezme do nowego komputera (czy odradzacie ? :P )

Komp możliwie jak najlepszy do gier - max 850 zł

Nie jestem bardzo zaawansowany w składaniu kompów i jedyne co potrafie zorbić to wymienić karte graficzną, sieciową itp... więc kupowanie osobnych części raczej odpada :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee a w drugim kompie masz chyba pamięci SDRAM a w tym z venicem raczej DDR.

Więc chyba nie przełożysz pamięci....

wielkie sorki, źle zrozumiałem, chodzi ci o to że przełożysz do tego kompa co kupisz?? Pewnie tak. Jescze raz sorry, mój błąd

spoko :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc postanowione - sprzedaje kompa (nr 2) - Ile według was moge za niego ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ?

Weźcie pod uwagę to że karte graficzną i moze 128 ramu wezme do nowego komputera (czy odradzacie ? :P )

Komp możliwie jak najlepszy do gier - max 850 zł

Nie jestem bardzo zaawansowany w składaniu kompów i jedyne co potrafie zorbić to wymienić karte graficzną, sieciową itp... więc kupowanie osobnych części raczej odpada :/

proc sempron 2600+ 64 BOX 270zł

gigabyte K8nS 240zł

512mb 400 180zł

Fortron/Delta 350w 50zł

grafa stara

dysk też

=740zł

jeszcze zostało na

mleko cole lub mineralną ;) :D

Edytowane przez andrzejsnk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi