tanx Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Witam, jak w temacie, ostatnio pwadla mi za darmochę karta Elsa riva TNT2/TNT2pro i owszem system wykrywa pisze we właściowościach: "NVIDIA RIVA TNT2/TNT2PRO (microsoft corporation)" Ale nie moge zaisntalowac orginalnych sterów nvidi, tzn jak intaluj e to jak zaladuje sie instalator to wyskakuje błąd: "Proggram instalacyjny nie może zainstalować sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem. Program instalacyjny zakończył pracę" Czy moge jakoś zainstalować te sterowniki do tej karty, sterowniki pobrałem z nvidia.pl, system to widnows xp sp2 pro a reszta kompa to duronz sygnaturki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 zainstaluj jakies starsze, mam tą kartę jeszcze i o ile pamiętam chodziła na 44.xx, poszukaj też na stronie elsy. Ps. temat powinien byc tu>> http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=18 to nie wina karty tylko sterów, jak instalowałem nowsze miałem to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 sorak, to przenieście jesli jest źle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 po 1 instalacja potem robiz tak w menadzer wchodzisz i prawym na karcie pote szykasz uaktualnij sterowniki potem wybierasz gdzie sa stery : sciezke standartowo c:\nvidia i tu masz i dziala :D:P proste nie ???? a wystarczylo pokombinowac ... pomyslec ... echh masakre f... generation cocacola & MTV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Robiłem tak i to samo, pzoatym stery nvidi są w pliku exe a nie inf.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Bardzo w pliku exe... W exe to jest archiwum, które sie rozpakowywuje po uruchomieniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...