akslow Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 (edytowane) No wlasnie zmieniam platforme na ahtlona 64 bitowego i zastanawiam sie czy sprzedawac orbitala O1 i kupowac blok x2p. Czy poprostu kupic zapinke do orbitala pod athlona 64 bitowego :///. Czy warto wydawac okolo 140 zl na nowy blok ?? Edytowane 2 Grudnia 2005 przez akslow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 jak się już zdecydujesz na x2p to masz już kupca na orbitala (czyli mnie ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 warto, ale jak nie chcesz przepłacać to weź tańszego f2s, nie mówie źe x2p jest zły tylko że jest za drogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 http://www.jet-pc.com/images/stories/01-09...5/kyn/bloki.swf porównaj wydajność i cenę - wynik jasno że F2S jest korzystniejszym wyborem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Sam miałem podobne wachanie, F2S czy X2P - jednak padło na pierwsze ;) I jestem bardzo zadowolony :) Edytowane 3 Grudnia 2005 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 http://www.jet-pc.com/images/stories/01-09...5/kyn/bloki.swf porównaj wydajność i cenę - wynik jasno że F2S jest korzystniejszym wyborem... ehh.. kyniek aa ty znowu reklama :P hehe .. ja kupilem x2p i nie zaluje :P jestem bardzo zadowolony z tego bloczku .. aa szczegolnie z jakosci wykonania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 hmmm... ale f2s jest chyba skabszy od x2p rev 2 :/// f2s ma 0,173 x2p ma 0,165 a im mniej c/w tym lepiej :) chyba ze na zly model patrze. Aha rozmawialem z matem i chyba nie bedzie juz tego bloczku :/// za 2 tygodnie premiera nowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Sorry, ale 40zł za różnice 0,008? Bez przesady, do tego jak się nie myle to nie ma tam f2s rev.2 który jest ciut wydajniejszy od rev.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zobaczymy jak bedzie w kazdym badz razie do mate jestem bardziej przekonany juz troszke blokow od niego bralem ( lacznie to bedzie 6). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 a im mniej c/w tym lepiej :) chyba ze na zly model patrze. Aha rozmawialem z matem i chyba nie bedzie juz tego bloczku :/// za 2 tygodnie premiera nowego oo no to ciekawe ciekawe :) he he nawet sie nie pochwalil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zobaczymy jak bedzie w kazdym badz razie do mate jestem bardziej przekonany juz troszke blokow od niego bralem ( lacznie to bedzie 6).To tak jak ja bym powiedział, że jestem przekonany bardziej do ac bo mam już 3 cooler. Zawsze jest ten pierwszy raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...