Skocz do zawartości
=L@win@h=

Radeon 9700 vs. Gf4 ti4600

Rekomendowane odpowiedzi

miałem tan sam dylemat,

wybrałem ATI 9700Pro ze względu na wydajnośćji mały spadek wydajnośći przy AA a różnica ~400zł nie jest kolosalna

Dobre :D:D:D

Hmm - to jakby nie bylo jakis athlon XP 2000+ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybral bym ta karte. Z Anty A to potega nie spada prawie wydajnosc :) testowalem ta karte ostro u siebie. Bez AA zapas mocy na dlugi czas. Trcohe kasy wiecej.. ale i wydajnosc lepsza. Minta kumpel kupil dzis za 1640zł. Z tym ze ja wstrzymuje sie do r350. Bo prostu chce kupic cos na dluzej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cCos ci sie chyba pomylilo za 195$ to mozesz miec radka 9500 pro a r9700 pro kosztuje ponad 300$. No chyba, ze asz jakeis tajne dojscia ;)

Sam za swojego Retail ATI Radeon 9700 pro, ktorego dostane w piatek zaplacilem ponad 300$

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cCos ci sie chyba pomylilo za 195$ to mozesz miec radka 9500 pro a r9700 pro kosztuje ponad 300$. No chyba, ze asz jakeis tajne dojscia ;)

Sam za swojego Retail ATI Radeon 9700 pro, ktorego dostane w piatek zaplacilem ponad 300$

Sorry... masz racje. to byl taki trik reklamowy na stronce :D To jest cena 9500... a retail ATI 9700PRO zaczyna sie od 256$. Sorry jeszcze raz... moj blad ze nie sprawdzilem dokladniej tych cen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Puknij sie w glowe i zastanow nad czyms rozsadniejszym...

Gf4 ti4200@4400 ewentualnnie Gf3 Ti200@ti500...

No chyba ze masz zbyt duzo pieniazkow i chcesz je idiotycznie wydac..

Jeżyli idiotyzmem jest wydanie kasy na najlepsza karte jaka jest Radek 9700 pro to chyba ktos INNY (czyt. ty) jest tu idiotą aby porównywać (w ogóle śmiać porównywać) radeona 9700 Pro z GF3 !!!! albo GF 4 ti4200 no sory koles co to za texty..??!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buehehe coś CI sie chyba poimylilo nie ma radka 9500 Pro za taką kasę (195$) a jeśli być kupił za tyle to daj mi go i dopłącę ci jeszcze 100zł. a swoja droga to----buehehehhe :lol: :D :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buehehe coś CI sie chyba poimylilo nie ma radka 9500 Pro za taką kasę (195$) a jeśli być kupił za tyle to daj mi go i dopłącę ci jeszcze 100zł. a swoja droga to----buehehehhe :lol: :D :lol:

Jest, tylko ty nie wiesz gdzie... Ja mam r9700pro za 1200 pln i co ty na to, a kolega moderator za niecale 1000. To sa oficjalne ceny za te karty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

" Jest, tylko ty nie wiesz gdzie... Ja mam r9700pro za 1200 pln i co a kolega moderator za niecale 1000. To sa oficjalne ceny za te karty." czekaj czekaj to znaczy że mógłbym miec radeona 9500 Pro za niecałe 800 zł. !!!! ??? WOW jeżeli takie coś udało by się zdzjełac to ja bardzo chętnie :) tylko JAK i GDZIE ?? (jestem zielony)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...