Pompi Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Mam problem z emulatorem Playstation ePSXe. Nie mogę skonfigurować pluginów, bo wyskakuje w konsoli taki błąd przy próbie konfiguracji pluginów: [daniel@localhost ePSXe]$ ./epsxe * Running ePSXe emulator version 1.6.0.plugins/libgpuPeopsSoftX.so.1.0.16: nie można odtworzyć ochrony segmentu po relokacji: Brak dostępuNie wiem co mam z tym zrobić. Dodam, że za czasów gdy miałem Mandrivę to śmigał mi ten program bez żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L00Kass Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Sprobuj odpalic to na koncie root'a. Moze probujesz odpalic epsx'a skonfigurowanego pod Mandrive? Instalowales epsx'a od nowa po przesiadce na Fedore? Napisz cos wiecej, moze jakies logi... .peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompi Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Niestety odpalenie z roota nic nie pomogło, a instalacja była przeprowadzana od nowa pod Fedorę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Poczytaj sobie forum expse. Możliwe, że już ktoś miał taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompi Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 A mogę spytać co oznacza ten komunikat: Nie mozna odtworzyc ochrony segmentu po relokacji: Brak dostepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Wygląda to na jakiś problem z alokacją/relokacją pamięci. Proponuję zmienić locale na angielskie i wkleić taki angielski komunikat na forum expse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L00Kass Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 To ja bym moze sugerowal zrekompilowac jakis inny kernel i sprobowac. .peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...