Andrz3j Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Mam problem z karta sony ericssona GC89 komp: Athlon 64+ 3000 MHz Płyta Gigabyta Ati Radeon 9550 Adapter PCI-> PCMCIA Ricoh Cały komp chodzi ok. ale w momencie próby połączenia sie z netem (czasami nawet się połączy) ale od razu wyskakuje bluescreen. Sprawdzałem zarówno na oryginalnym programie blueconnecta do połaczeń jak i Sony ericssona manadzerem połaczeń.. Co może być winne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 malo danych :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 jesli chodzi o modemy SE to sa one wybredne i nie zawsze chca dzialac na AMD :/ mialem podobny problem z edgem z idei i nie odpalilem na zaadnym kompie z AMD :/ (plyty abita nf7 i gigabyte) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djminner Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Mam problem z karta sony ericssona GC89 komp: Athlon 64+ 3000 MHz Płyta Gigabyta Ati Radeon 9550 Adapter PCI-> PCMCIA Ricoh Cały komp chodzi ok. ale w momencie próby połączenia sie z netem (czasami nawet się połączy) ale od razu wyskakuje bluescreen. Sprawdzałem zarówno na oryginalnym programie blueconnecta do połaczeń jak i Sony ericssona manadzerem połaczeń.. Co może być winne?? Na tym procku sam sprawdzalem - dzialac powinien... Nie znam jedynie specyfikacji Blueconnecta, bo instalowalem to z IPlus'a i dziala na 100%!! Moze najpierw zainstaluj modem i sproboj stworzyc dial-up przez ten modem...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Po pierwsze sprawdź czy nie ma jakichś konfliktów sprzętowych. Potem sprawdź w instrukcji do modemu procedurę instalacji. Przeważnie jest wymóg aby oprogamowanie do modemu instalować _przed_ fizycznym podłączeniem karty do kompa. Jeśli tak jest wywal wszystko i zainstaluj od nowa. Koniecznie najnowszą wersję oprogramowania (obiło mi się o uszy, że to w zestawie nie jest zbyt dobre). Co do adaptera to nie powinno mieć znaczenia. Sam miałem Merlina U530, który też jest wybredny podłączonego przez przejścówkę do stacjonarnego peceta AMD i nie było żadnych problemów sprzętowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...