neversoft Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Witam, Zapraszam Was wszystkich do prawie skonczonego vortalu wielotematycznego Allo. Poszukujemy redaktorów do działów humor, programy, internet, komputery, gry http://allo.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 szczerze mówiąc to nie podoba mi się. wydaje mi się że wszystko jest bardzo upchane na jak najmniejszej powierzchni, kolorystyka także nie podoba mi się, manu nie pasuje do reszty. a te wiadomości mix po lewej wyglądają jak reklama google... co do merytoryki strony, to właściwie nic nowego nie przedstawiasz, próbujesz upchać jak najwięcej rzeczy, ktore właściwie nie są potrzebne w wortalu o takiej tematyce. poza tym nie podoba mi sie to co zrobiłeś z dzialem download, czy zdejmij simlock. zastanów się czy takie coś ma sens... czeka Cię jeszcze dużo pracy z nią, moja ocena 2/10 pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 heh... onet ci nie wyszedł... wp też... taka jakaś pseudo kalka... 1/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Taka kaszana jak mało gdzie. Jak to ma być jakiś portal, vortal czy Bóg wie co to najpierw musi być przejrzyste, a tu tego BRAK ! ! ! to najbardziej razi. Ogólnie [1/10] 1 za nie wiem co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...