MasterOfPuppets Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Padłą moja płyta DFI LanParty SLI-DR teraz za niewielkądopłatą mogę mieć jedną z w/w płyt.....tylko pytanie którą lepiej wybrać???? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberM Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 przeciez DFI RDX200 CF-DR jest do [gluteus maximus] bo coś tam paliła procki przy zmianie mnożnika... chyba DFI wogóle ją z sprzedaży wycofał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 ja bym brał zwykłą ulta D ew. SLI ... Obie wymienione przez ciebienie nie miały udanego debiutu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolyCount Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 dokladnie popieram przedmowce :) przeczytaj topiki o tych plytach . Wszystko tam jest + i - z przewaha minusow . Lanparty Ut Nf4 Sli-dr Expert Dfi Lanparty Ut Rdx200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...