NIXin Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Właśnie... Czy warto kupić? Zastanawiałem się nad zakupem jakiegoś dużego dysku, 300GB powinno mi wystarczyć, plus jeszcze 160GB ktore mam w tej chwili. Mam samsunga i sprawuje sie cudownie, tylko ze slyszalem kilka niemilych rzeczy o Maxtorze (ze są padliwe), a chciałem go uzyc w RAID0, wiec nie ma tu miejsca na zadne pady, itp. :D Poprostu chcialem się spytac, czy to dobry dysk, na ciszy mi nie zalezy az tak bardzo, zwlaszcza, ze cena bardzo przyjemna :) Byle sie sprawowal ladnie ;) Dzieki, Pozdrawiam, NIXin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 ja mam model 6B300S0 od ponad roku....służy głównie do przechowywania danych... ...awaryjność to moim zdaniem kwestia przypadku....wiele osób twierdzi, że maxtory są awaryjne, a ja twierdze, że samsungi są awaryjne bo takie mam z nimi doświadczenia....ile osób tyle opini na temat awaryjności....pomijając fakt np. wadliwej serii, że co drugi (jak nie lepiej) dysk umiera z niewiadomych przyczyn... ...co do mojego dysku to moje 3 maxtory sprawują się idealnie, a ten 300 GB jest najmłodszym z nich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...