Maczooo Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Kupilem wczoraj laptopa z Lightscribe....Nie mogę dojść do tego jak wypalać obrazy na płytkach np. programem RecordNow.... Czy ktos mi pomoże?? Co wlączyć aby wypalić taki obraz...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 A płytki masz zwykłe czy "specjalne"? Bo potrzebne są specjalne. FAQ o LS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maczooo Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 A płytki masz zwykłe czy "specjalne"? Bo potrzebne są specjalne. FAQ o LS specjalne.... zaplacilem za 1 5zl.... nie wiem tylko gdzie jest opcja w tym programie do robienia tych rzeczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Z programem RecordNow nie miałem do czynienia więc Ci nie pomogę. Z tego co udało mi sie na szybko wygooglać winika że LightScribe obsługuje tylko wersja Recordnow Deluxe. Spróbuj użyć innego softu, SureThing jest b. popularny. Edit. Jeżeli jesteś pewny że masz wersję Deluxe to szukaj w opcjach takich słów jak "Labeling" Edytowane 3 Grudnia 2005 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...