nasti2002 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Mam 2 pamieci supereixira (2x512) i jak wyciagam jedną to mam wynik w everescie 3050. jak wsadze obie pamieci (niby 1024) to wynik w everescie spada do 2990. od czego to zalezy?? Moze cos w biosie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Po pierwsze na pewno będą % za to co zrobiłeś Po drógie nie podałes nawet jakiego amsz kompa! a my ku**a nie jestesmy jasnowidzami Po trzecie chyba większych nonamów jeszce nie widziałem, wiec nie wiem czego ty sie po tym spodziewałeś........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasti2002 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 No juz jest sprzet w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...