mastahb Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Mam karte Hercules 9500 64MB. Zmodowalem na 9700 ale chcialbym jeszcze zmienic bios lecz nigdzie nie moge go znalezc. Czy ktos jest w stanie mi pomoc? Jesli juz gdzies jest taki temat to z gory przepraszam za dubla (choc ja go nie znalazlem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 www.techpowerup.com/bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastahb Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 www.techpowerup.com/bios No i nie widze tam biosu do 9500 a do 9700 sa tylko do wersji 128MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Aby mieć na stałe odblokowane osiem potoków MUSISZ zrobić hardmoda. IMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastahb Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Aby mieć na stałe odblokowane osiem potoków MUSISZ zrobić hardmoda. IMOTo wiem, ale nie chodzi mi o potoki tylko timingi i czestotliwosci proca/pamieci. Mniejsza z tym. Zedytuję tego biosa ktory jest i po sprawie. Bo jesli chodzi o drut-mody to nie wiem czy jestem w stanie to zrobic bezblednie. W kazdym razie dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...