gargamel2005 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 :razz: Otóż tak czytałem ostatnio ze ponoć może niebyć w polskiej tv mundialu :mad: i wpadłem na pomysł taki: Otoz mam nie używana karte tv i podłaczył bym sobie pod nią antene i ogladał mundiala na czeskiej tv B) tylko pojawia sie problem na jakiej antenie dało by rade złapać czeska tv jaka jest najlepsza zwykła siatkowa czy jest jakas specjalna niewiem nigdy mnie to nawet nie ciekawiło :unsure: dodam ze mieszkam w okolicach zielonej Góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolife Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 siatkowa to największe g........ jakie wyrodukowano -jesli ci zależy na czystym odbiorze to polecam ci anteny konstrukcji YAGI-UDA (anteny kierunkowe wieloelementowe) ,musisz tylko dobrać na odpowiedni zakres częstotliwosći (kanałów czeskich oczywiscie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...