DAMYAN Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Witam, mam problem z drukarką HP Desk Jet 640C. Znalazłem już do niej sterowniki pod xp ale i tak nie chce drukować! :/ Gdy dam żeby coś drukowało, z początku jest wszystko ok ale gdy drukarka wciągnie papier i kattridże są po drugiej stronie drukarki wszystko się zatrzymuję i z tray'u wyskakuje mi że drukowanie czegoś tam nie powiodło się. Czyżby coś z drukarką było? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMYAN Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Co jest? Czyżby nikt nie wiedział co jest grane? No proszę pomóżcie, bo jeśli to coś z drukarką w co wątpię bo jak miałem windowsa 98 to wszystko chodziło to bd zmuszony ją sprzedać chociaż nie wiem gdzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek2000 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Proponuję napisać do HP bo tutaj to raczej się nie dowiesz. Ja tak zrobiłem. W ciągu jednego dnia dostaniesz szczegółowa odpowiedź na maila z instrukcjami co masz robić. http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_paget...ent=S-A-R2287-2 - itd... Powodzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMYAN Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 A jest jakiś inny sposób? Bo żeby napisać do supportu muszę mieć numer seryjny a nigdzie go nie mam :/ Wolałbym zresztą aby ktoś z forum napisał mi jak to zrobić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaRudy Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Numer seryjny znajdziesz na spodzie drukarki ( srebrna nalepka ), a jęslio nie to napewno gdzieś w instrukcji lub karcie gwarancyjnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMYAN Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Szukałem i nie ma nigdzie w gwarancji. Znalazłem jakiś ale jest za krótki bo sprawdzałem. Na spodzie drukarki też nie ma. Miał ktoś taki problem już z drukarką? Dajcie linka do sterów i opiszcie jak to mam zainstalować. Może coś nie tak robie i dlatego nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Mam taką samą drukarkę stery pod xp instaluje przed dodaj drukarkę i podaje windowsowi folder z nimi. Przytrzymaj dłużej przycisk power i zobacz czy Ci wdrukuje strone testową ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...