GALTON Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Witam. Mam od kilku miesięcy łacze radiowe dzielone od chyba TP. Byłem kilka dni wcześniej z prośbą u aministratora żeby udostępnił mi nowy numer IP tzw. ZEWNĘTRZNY. Zgodził się , jednak powiedział że musi to potrwać kilka dni. Ok czekam, czekam i czekam:P no i nic... dzisiaj mija okrągło tydzien. I teraz moje pytanie bo domyślam się ze musze wybrać sie teraz jeszcze raz do mojego administratora i dowiedzieć się jaki jest nowy numer IP czy tak?? Do ściągania używam programu uTORRENT, transfer jest na poziomie 5kB, więc raczej tragicznie! Jak już będe miał udostępniony nowy numer IP, czego musze się jeszzcze dowiedzieć od administratora, o jakie mam się jeszcze pytac ustawienia które będa mi potrzebne do późniejszej konfiguracji... jestem naprawdę zielony:> więc jakby ktoś mógł podać jakiegoś linka z optymalną konfiguracją łaczą... byłbym wdzięczny:*:*:* zadowoli mnie transfer w przedziale 15- 20(25) kB! Moje łącze to 128kb, jednak nie ma w nim ograniczenia. Pliki z neta np demko NFS MW szło mi w granicach 170kB!! poradzcie mi coś proszę!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 skoro masz admina i placisz za lacze to nie widze problemu :P^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...