Skocz do zawartości
Tobiasz

Co lepiej

Rekomendowane odpowiedzi

SDI ->bedziesz sciagal sobie fajne gierki :D mykal po necie bez zadnych ograniczeń (czasowych)

ramu raczej bym nie dokupował

na twojej obecnej grafie berdzo fajne gierki mykaja bez żadnego problemu, no chyba że lubisz grac w super nowości i oglądac wyniki z 3dmarku ;)

moim zdaniem bierz SDI albo Neo+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SDI - a gierki będziesz mógł sobie ściągnąć z netu . W ten sposób zaoszczędzoną kasę wydasz na RAM.

No to bedzie musial dlugo oszczedzac :lol: chyba ze kolega nie korzysta z "dobrodziejstw" piractwa a tak od siebie to bierz nieograniczony dostep no netu :) w jakiejkolwiek postaci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko jak chcesz brać to bierz w obecnej chwili lepiej umowe na 2 lata. jest taniej, jak chciałbyś przeskoczyć na Neo to mnie tracisz tych dodatkowych 300 zł. A z tego co wiem to TPSA nie chce dawać umowy na czas nieograniczony bo przechodzi na Neo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa ja radze sdi ale za sdi 160zl miesiecznie czy ile tam jest a karte i ram jedno razowo :-) sdi zobowiazuje :-) ! ale i tak jestem za stalka :0 bedziesz zcesci wlazil na tweak to sed podkrecisz ram 128 zrobisz 512 chlopaki niedlugo cos wymysla to samo z karta :P big lol

a powaznie biez sdi !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisz co robisz przy kompie jak dosc duzo grasz ( nie przez net ) to karte ale raczej jakiegos klona 8500le najlepiej herqlesa

jesli nie grasz praktycznie w oógle albo tylko w rts albo cos w tym stylu to neta

jak serfujesz duzo to tesh neta

Nie znam się az tak na kartach Ati ale z tego co wiem (m.in wczoraj w serwisei przeglądałęm Ati 8500 i Ati 8500 le) to taktowanie wersji le jest niższe :

- Ati 8500 GPU 275 mhz

- Ati 8500 le GPU 250 mhz

Czym się róznią te wersje?? Le tookrojona wersja pełnej??

P.S. Ten co wczoraj oglądałem to był klon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi