Tobiasz Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 co lepiej kupic: SDI (obecnie mam modem) 512 Ram DDR (obenie 128 SDR) Randeona 9000 PRO (obecnie GF2 MX400 64mb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 napisz co robisz przy kompie jak dosc duzo grasz ( nie przez net ) to karte ale raczej jakiegos klona 8500le najlepiej herqlesa jesli nie grasz praktycznie w oógle albo tylko w rts albo cos w tym stylu to neta jak serfujesz duzo to tesh neta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 kurde jeszcze pytasz pewnie ze SDI :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Jeżeli chcesz grać w cięzkie gierki to sama karta nie wystarczy przy 128 MB RAM - trzeba zmienić jedno i drugie. A dobry internet się przydaje, choć polecałbym bardziej Neo (różnica w abonamencie niecałe 30PLN :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Neo shit. wedlug mnie ram odpada i stawiam na sdi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 kurde jeszcze pytasz pewnie ze SDI :!: Dokładnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 wez sobie sdi a pozniej i tak dokupisz jakies graty do kompa :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 SDI - a gierki będziesz mógł sobie ściągnąć z netu . W ten sposób zaoszczędzoną kasę wydasz na RAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 SDI ->bedziesz sciagal sobie fajne gierki :D mykal po necie bez zadnych ograniczeń (czasowych) ramu raczej bym nie dokupował na twojej obecnej grafie berdzo fajne gierki mykaja bez żadnego problemu, no chyba że lubisz grac w super nowości i oglądac wyniki z 3dmarku ;) moim zdaniem bierz SDI albo Neo+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 SDI - a gierki będziesz mógł sobie ściągnąć z netu . W ten sposób zaoszczędzoną kasę wydasz na RAM. No to bedzie musial dlugo oszczedzac :lol: chyba ze kolega nie korzysta z "dobrodziejstw" piractwa a tak od siebie to bierz nieograniczony dostep no netu :) w jakiejkolwiek postaci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 bierz sdi bo pewnie Ci się to opłaci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 tylko jak chcesz brać to bierz w obecnej chwili lepiej umowe na 2 lata. jest taniej, jak chciałbyś przeskoczyć na Neo to mnie tracisz tych dodatkowych 300 zł. A z tego co wiem to TPSA nie chce dawać umowy na czas nieograniczony bo przechodzi na Neo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 To SDI jeszcze zakladaja? 8O Slyszalem ze juz nie jest zakladane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Taa ja radze sdi ale za sdi 160zl miesiecznie czy ile tam jest a karte i ram jedno razowo :-) sdi zobowiazuje :-) ! ale i tak jestem za stalka :0 bedziesz zcesci wlazil na tweak to sed podkrecisz ram 128 zrobisz 512 chlopaki niedlugo cos wymysla to samo z karta :P big lol a powaznie biez sdi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Ja się zgadzam z opinią przedmówców- SDI! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 napisz co robisz przy kompie jak dosc duzo grasz ( nie przez net ) to karte ale raczej jakiegos klona 8500le najlepiej herqlesa jesli nie grasz praktycznie w oógle albo tylko w rts albo cos w tym stylu to neta jak serfujesz duzo to tesh neta Nie znam się az tak na kartach Ati ale z tego co wiem (m.in wczoraj w serwisei przeglądałęm Ati 8500 i Ati 8500 le) to taktowanie wersji le jest niższe : - Ati 8500 GPU 275 mhz - Ati 8500 le GPU 250 mhz Czym się róznią te wersje?? Le tookrojona wersja pełnej?? P.S. Ten co wczoraj oglądałem to był klon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 a ile kosztuje zalozenie neo ? powiedzieli mi w tpsa ze jak teraz podpisze umowe o sdi to moze w styczniu zamontuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 a ile kosztuje zalozenie neo ? powiedzieli mi w tpsa ze jak teraz podpisze umowe o sdi to moze w styczniu zamontuja Cieżko wejść na strone http://www.neostrada.pl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...