poodel69 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Słuchajcie, mam taki problem... Mam 2 kompy, 2 sieciówki MSI Wi-Fi i zrobiłem udostępnienie łącza internetowego.Wszystko śmiga, tylko w grupie roboczej nie wykrywa mi drugiego kompa. Co robić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrofff Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) Sprobuj wylaczyc firewall'e w obu komputerach Pozdrawiam. Edytowane 7 Grudnia 2005 przez piotrofff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 i jak to juz ktos wczesniej powiedzial. Ta sama grupa robocza + dorzuc w ustawienia TCP/IP : Udostepnianie plikow i drukarek w sieciach Microsoft Networks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...