damian56 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) mam pytanko : jakim programem najlpeiej zmierzyć temp procka ?? ACER TM 4104 , bylbym wdzieczny za linki etc . Edytowane 3 Grudnia 2005 przez damian56 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 EVEREST Home Edition Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 nie wiem jak wy ale mi zaden program jeszcze nie pokazal temp fuck sam niewiem co jestgrane !! jak ktos da namiary na odp progs stawiam czteropak :! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 temat juz byl kilka razy Panowie !! ja mam Centrinio Hardware Control 1.8.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian56 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 EVEREST Home Editionpodaje mi temp ...... dysku twradego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greeg67 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 podaje mi temp ...... dysku twradego :( Witam Na moim Acerze TM 2403 Everest i MM pokazuje tylko temp HDD. Po zainstalowaniu Net Framework i Centrinio Hardware Control 1.8.2 taki oto komunikat : Attempted to divide by zero. Co to znaczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Witam Na moim Acerze TM 2403 Everest i MM pokazuje tylko temp HDD. Po zainstalowaniu Net Framework i Centrinio Hardware Control 1.8.2 taki oto komunikat : Attempted to divide by zero. Co to znaczy? u mnie jest identycznie tylko temp hdd brak tem proca ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian56 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Attempted to divide by zero. Co to znaczy? próba dzielenia przez zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greeg67 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Witam Na moim Acerze TM 2403 Everest i MM pokazuje tylko temp HDD. Po zainstalowaniu Net Framework i Centrinio Hardware Control 1.8.2 taki oto komunikat : Attempted to divide by zero. Co to znaczy? Wszystko jasne ! Nie ten soft ,należy zainstalować wersję dla notbooka http://www.pbus-167.com/chc.htm#anchor_download , wtedy działa lecz temperatury procka i tak nie pokaże ze względu na brak czujnika temperatury na procesorze :cry: jest tylko temp. HDD Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 czujnik temp musi byc z tego wzgledu ze wentylator musi wiedziec kiedy ma sie wlaczac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 mobile meter. pokazuje temp. procka, grafiki, chipsetu, dysku. poszukać na google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian56 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 mobile meter. pokazuje temp. procka, grafiki, chipsetu, dysku. poszukać na google. kurcze jak poszuaklem na google to mnei wyslalo na jaks japonska strone i nic nei kumam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Kurde może masz japońskie gogle :lol: , a tak poważnie to poniżej dwa linki: http://www.pctipp.ch/library/actions/pre_d...oad.asp?id=7293 http://download.freenet.de/download.php?fi...oad=MobileMeter Edytowane 7 Grudnia 2005 przez conrado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Sprobujcie Mobile Meter albo dla posiadaczy prockow AMD programik AMD Dashboard Demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greeg67 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 mobile meter. pokazuje temp. procka, grafiki, chipsetu, dysku. poszukać na google. Czym można zmierzyć temp. procesora Celeron M370 w notku Acer TM 2403 Mobile Meter i Centrino Meter dla laptopów też nie mierzy :angry: Czy komuś udało się zmierzyć temp procesora w tym Acerze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 u mnie tez nie idzie sprawdzoc ! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Czym można zmierzyć temp. procesora Celeron M370 w notku Acer TM 2403 Mobile Meter i Centrino Meter dla laptopów też nie mierzy :angry: Czy komuś udało się zmierzyć temp procesora w tym Acerze? Ja mam procka M370 w swoim 3613 i MM mierzy bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...