WERD Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Po zakupie uzwanego P4 1,8 założonego na nowa płyte Asusa P4P800S-X zaistalowałem 3D Marka'03. Czytam detale, a tam taka zmianka przy procescorze: HyperThreadingTechnolog: Available - Disabled. Aż mi sie słabo zrobiło :) bo myslazem ze w tych prockach tego jeszcze nie było, a tu prosze... Przeszukałem biosa (standardowego) i nigdzie nie znalazłem jak ją właczyc. Prosze o rade lub link do sprawdzionego upgradu biosu. THX Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Też mam tak napisane a mój P4 napewno nie ma HT :). Poprostu chyba 3dmark uznaje, że wszytskie northwoody maja HT :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 jest to opcja wbudowana w smarka i pisze ze ht jest : wylaczone bo proc go nie obsługuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...