druidbartek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Witam, mam taki problem. jak chce zobaczyć właściwości folderu, klikam prawym, potem właścwośći i... nic nie reaguje. Tak samo jak nacisne Alt + Enter też nien łąpie, nie wiem co jest. Potrzebuje się dostać do udostępniania i zabezpieczeń, bo wrzuciłem ważne pliki do folderu który należy do innego użytkownika. Mógłbym go przejąć na włąsnośc ale do tego tzeba się dostać do włąściwość folderu a tu zonk. Ma ktoś pomysły jak się tam dostać i co może być przyczyną?? z góry 10x PS. jestem adminem na tym kompie jakby co.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msnet Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Jeżeli posiadasz prawa admina i wykluczasz uszkodzony prawy przycisk myszy , wejdź we właściwości folderu-dysku nadrzędnego, nadaj uprawnienia swojej osobie, wejdź w zaawansowane i zaznacz dziedziczenie uprawnień w katalogach podrzędnych i zastosuj. To samo możesz zrobić z przejęciem na własność. Folder nadrzędny i dziedziczenie. Jeżeli natomiast nie masz praw administratora a system to XP, uruchom w trybie awaryjnym. Zostajesz w tym momencie administratorem super zabezpieczonego systemu. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druidbartek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 ale chodzi o to ze nie mozna zobaczyc wlasciwosci zadnego folderu... : ( jedynie pliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...