soldier175 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Siemka Zamierzam kupić nowego kompa z pamięcią 1024 ram i mam pytanie, na ilu najlepiej kościach kupić ten ram ? THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Według mnie, na jednej, zawsze mniej slotów zajmie. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Jak masz płyte z obsługą duala to lepiej 2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depeche Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Ja bym kupił jedną kość bo zawsze łatwiej póżniej do rozbudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Tak jak pisze Huck. Zalezy jaki to bedzie komp na jakiej platformie i wogle. Nic nie napisales. Jesli plyta bedzie miala dual ddr to lepiej zainwestowac w duala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...