MaryGave Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Yo nie wiem jaki cooler kupić do 70 zł na s.754 żeby mi schłodził mojego athlona 64 chodzi mi o taki lepszy a nie taki zwykły bo obecnie mam box-owy ale chce zmienić bo w pc zmieniam wszycho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Arctic Freezer 64, myślę że wyriwesz go za ~70zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 A i mału offtop odnoście Pentagram Freezone 80 czy cooler boxowy od AMD64 ma takie same wymiary czyli 101x101x67 bo zastanawiam się nad nim bo za 60zł moge kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober777 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Raczej ma takie same wymiary,ale w tej cenie bierz tylko AC Freezer 64 Pro,nic lepszego nie znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Oczywiście polecam AC Freezer 64 (Pro) sam mam, cichy i wystarczająco wydajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Tez polecam. Cichy :P Dziwne zeby nie byl cichy u mnie skoro sie w ogole wiatrak na nim nie wlacza - nie jest to wina bledu tylko po prostu dobrze wentylowanej budy, a A64 3000+ mocno sie nie grzeje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Tez polecam. Cichy :P Dziwne zeby nie byl cichy u mnie skoro sie w ogole wiatrak na nim nie wlacza - nie jest to wina bledu tylko po prostu dobrze wentylowanej budy, a A64 3000+ mocno sie nie grzeje :) Wiem że się mocno nie grzeje w USDM i na diodach na mobo pojawia mi sie temperatura :) i w stresie nie przekracza 45 °C ale pierw to chyba kupie cooler na dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 oczywiście freezer pr0 ;] rani i f_pizdu wydajny w tym przedziale cenowym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) Dzięki wam za pomoc w wyborze mam połowe kasy i za kilka dni będe miał drugie pół to sobie zamówie jeszcze raz dzięki PS. Mam jeszcze jedno pytanie czy nie będzie ten cooler haczyć np ramu na mobo ja mam epoxa 8hda5i tak jak w podpisie czekam na odpowiedz Edytowane 5 Grudnia 2005 przez MaryGave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Freezer 64 raczej z niczym nie koliduje, bo to jest wieza. Predzej te duze Pentagrmy CV120, czy Zalmany czasem wadzily o chlodzenie na chipsecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...