grzybu Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 na www.overclockers.pl jest link do czegos takiego jak to i kilkoo innych http://store4.yimg.com/I/xoxide_1718_810002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 heh, fajne...ide kukac jakie jeszcze są Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 IMHO = kashana :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 na www.overclockers.pl jest link do czegos takiego jak to i kilkoo innych http://store4.yimg.com/I/xoxide_1718_810002 pwenie wycinany laserowo?? a wiec i kosztuje cos ok 50zł?? Jak tak to wole juz zagrozenie bilogiczne [grill] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 IMHO = kashana :? bas masz zone to ci takie doznania sa nie potrzebne :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Tesh chcę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 po co komu to ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 no chyba że to by było siakieś wyjątkowo taniutkie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 No mnie sie podoba. A tak w ogole tQM nie wiem jak tam reed i jego zona ale moja narzeczona ma sie nijak do doznan wizualnych zwiazanych z modyfikacjami komputerow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Nic ująć tylko czerwoną diodkę dodać... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 No mnie sie podoba. A tak w ogole tQM nie wiem jak tam reed i jego zona ale moja narzeczona ma sie nijak do doznan wizualnych zwiazanych z modyfikacjami komputerow. Hmm................... zeby nie oszukiwac, to powiem ze lubie doznania vizualne dostarczane mi prze kompa i zone, ciezko sie zdecydowac, ktore bardziej 8O Jeden plus dla kompa, to to ze : modding kompa jest tanszy i przyjemniejszy :P i dluuuugo pozostaje takim jakim go zrobilismy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Mnie sie ten gril podoba, ale tylko podoba.BO raczej on utrudnia przepływ powietrza :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Popieram reeda. :) Mlodsi beda sie takim grillem podniecac, ksztaltami dziewczynki na kompa, a starsi statyczni usmiechna sie tylko ironicznie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 podboa mi sie niemilosiernie :D .... wypas! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Fajne, ale to tylko zbędny bajer... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Taki tam zpelzniety bajerek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 jak si eneibedzie dobrze sprzedawac to zrobia tak jak z Larą- powiękrzą bimbały :) ale wtedy to juz niebędzie przepływu powietrza heheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 a co wy na to zeby zalozyc FORUM moddingŻONE :) hahaha dobre nie ? :) tylko operacje plastyczne sa drogie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 laska jak laska ale z metalu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Gril ładny, a nawet bardzo! Jednak patrząc na dzisiaejsze grile, to przestają one pomału spełniać swoją pierwotną funkcje :)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Grill bombowy , szkoda tylko że przy cenie ok 50 zeta trzebaby dużoo wydać na takie ozdoby . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 niezly ale troszke drogawo :-) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Gril ładny, a nawet bardzo! Jednak patrząc na dzisiaejsze grile, to przestają one pomału spełniać swoją pierwotną funkcje :)... nmało śmieszne masz logo pod nickie'm :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Gril ładny, a nawet bardzo! Jednak patrząc na dzisiaejsze grile, to przestają one pomału spełniać swoją pierwotną funkcje :)... nmało śmieszne masz logo pod nickie'm :!: zrob zdjecie i na grila je przerob :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 To jest moje zdjecie z dowodu osobistego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 To jest moje zdjecie z dowodu osobistego...Osama Gasienica? ;) :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Abbdul Mohamed Wisimulacha ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...