Hope Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Witam, jestem tu nowy, to moj 1 post :lol2: Potrzebuje aparatu do 500zł. Ma on byc do fotek rodzinnych, Allegro!!! Wiem ze nie bedzie to zadna rewelacja ale do Allegro musi stykać :-P HP 399zł http://www.vobis.pl/pdf.php?symbol=862340 CO o nim myslicie. Czy ma ktos z was taki aparat, lub Fotki nim robione? Czekam na odp, z gory dzieki! Pozdrawiam! Canon_A520.pdf Edytowane 3 Grudnia 2005 przez Hope Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Witam, jestem tu nowy, to moj 1 post :lol2:Witam Potrzebuje aparatu do 500zł.Gdybyś kiedyś jeszcze potrzbował jakiś info to pierwszą czynnością powinno być użycie opcji szukaj :wink: . Np. tutaj masz dwa tematy: aparaty do 400zł: Do 400 PLN do 600zł: Do 600 PLN Ma on byc do fotek rodzinnych, Allegro!!! Wiem ze nie bedzie to zadna rewelacja ale do Allegro musi stykać :-P HP 399zł http://www.vobis.pl/pdf.php?symbol=862340 CO o nim myslicie. Czy ma ktos z was taki aparat, lub Fotki nim robione? Czekam na odp, z gory dzieki! Przeczytaj tematy z linków wyżej i raczej nie spodziewaj się innych odpowiedzi jak np. "Hp robi dobre drukarki i tylko drukarki" - taka jest prawda. poszukaj może znajdziesz w tej cenie Canona A60 z drugiej ręki. Pozdrawiam!Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hope Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Spoko, dzieki, Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Moge polecic ze swjej stron Jenoptika naprawde świetny wyświetlacz, nie ma klatkowania jak to juz widziałem w chinskim allegrowym szicie, to dobra sprawdzona firma, jak chcesz wiecej info to pisz na gg. naprawde polecam nie jest to znana dirma ale modele z zoomem optyczynym naprawde są bardzo dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...